icon

Ako prebieha kojenie s malými prsiami?

hanuky
1. jún 2008

Ahojte buduce maminy,
chcem sa spytat, ako je to s kojením s malými prsiami, ked pred otehotnením som mala ledva číslo A podprsenky, pritom som normalnej postavy, nie som chudá... Teraz som v 31 tt a zvacsujem sa fyziologicky, brusko je stale vacsie a vacsie, len prsia zostavaju rovnaké. Viem, ze sa mi o nieco zvacsia, ked sa naplnia mliekom, ale aj tak to nebude nic moc.
Mate skusenost s takým kojením?

Strana
z2
janicka
20. máj 2012

@desiik ahoj. Dakujem krasne za radu... uz je to tak trosku ,,neaktualne" - malinka ma uz 11,5 mesiaca... Plne som kojila 6 mesiacov, potom sme zacali s prikrmami - a este stale 4-5x denne kojim 🙂
A je to fakt super

desiik
22. máj 2012

@ovecka84 proste mne to nešlo ja neodcudzujem baby čo prosete nemožu kojít ked to nejde tak to nejde .. Ja by som rada kojila ale nedá sa a je to na každej z nás ako sa rozhodne 🙂 a ide o to že vela báb čo ma babo fajčí pije droguje a ked kojí to všetko ide na to babo tak niekdy je fakt lepšie ked sa dava sunar je to menej škodlive určite tu su baby čo fajčia a si aj piju alkohol alebo proste nedodržiavaju čo maju čo sa týka stravy a navažaju sa tu do baby čo proste ma problem z kojením .... nechcem tu žiadnu z vas urazit

desiik
22. máj 2012

@janicka ja nekojim nemožem proste bola som z toho smutná ale tak čo už .. No tak som sa radila z lekárom ako prist o mlieko čo treba robit ..

bambulka026
25. máj 2012

Ja mam tiez male prsia a kojila som v pohode, ono ked sa Ti spravi mliecko este budes prekvapena ako porastu...
Dokonca som lezala na izbe s babou co mala nejake Dcka a ona mala i strasne malo mlieka a syn sa jej vobec nevedel prichytit.
Ja som mala zas vela cize sestricky jej ho dokrmovali mojim, samozrejme s jej suhlasom...
Cize toho by som sa nebala...neboj, nakrmis ho... 🙂

elektra10612
4. jún 2013

ahojjky ja mam tiež ledva A 🙂 naliali sa mi na na C!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bála som sa ,že keď som predtým nič nemala a počas kojenia C , že budem mať strie. Nemala som s kojením absolutne žiadny problém, kojila som 6mesiacov, prsia som si pravidelne natierala žiadne strie, ale samozrejme,že pevnosť sa stratila, čo je úplne prirodzené🙂))

danielita111
4. jún 2013

Ahoj ja mam tiez male prsia :((prve som nekojila teda len 3 tyz.ale tam bol problem ze maly bol tyzden v inkubatore atd...nechcel sa prisat ja nervozna....Druhe som si povedala ze kojit budem aj keby neviem co.Mala sa krasne prisala a hned sa mi zacali prsia nalievat az na c.Manzel ze super to ti tak uz ostane?No samozrejme neostalo ale kojila som 8mes.

sonyyka
10. jún 2017

@vika34 ahoj. Prosim ta, keby som nemala bradavky, tazko by som prsia nasla. Ako vyzera ten silikonovy nadstavec? To je klobucik? My sme cievkovali 8tyzdnov a mala zacala chudnut, tak sme museli ist na prikrm. Dala som flasku. Chcem to este skusit, no prsnik nechce. Ked odsavam, tazko vytiahnnem 70ml. A prsnik uplne mäkky. Jednoducho nie a nie viac mliecka. Stale dufam, ze by to mohla potiahnut a mliecko by sa mohlo objavit. Kde si mala tie litre? Ja tam naozaj zmestim len 60ml. To si mala maly prsnik a mliecko sa tak rychlo tvorilo kedmala sala? Alebo ako to funguje?

marcelkaemmka
10. jún 2017

Ahojte aj ja prispievam velkost nema vplyv mam opacny problem panbozko mi nadelil velke kozy 🙂 a figu som z nich mala 🙂 mam dve deturence nekojene lebo nech som jedla pila nemozne mlieko som nemala teraz cakam tretie a som zmierena s tym ze tiez nebudem kojit :(

Strana
z2