Ako zvýšiť tvorbu mliečka?
Ahojte kocky,
potrebovala by som poradit ako zvysit tvorbu mlieka?Maly ma 4mesiace a tyzden a ja prestavam mat mlieko...
Ked bol mensi pekne papal aj priberal a v poslednej dobe zacal sa castejsie budit a ledva vydrzal 2 hodky bez papania a skoro vobec nepriberal(za 2mesiace ledva 700g a tolko mi predtym pribral za2tyzdne...)tak som si odsala, ze kolko mam- ledva 60m.Tak sme boli kupit UM a stale sa snazim aj odsavat aj prikladat,maly chyti,ale je stale malo,tak sa jeduje a len trochu potiahne.rano a vecer odsajem trochu viac cca 80ml ale naobed len 40-60ml.V noci sa snazim len kojit alebo dat odsate mliecko.Chcela by som este kojit, poradte prosim
Ste zlatučké dievčatá....musím sa upokojiť...lebo len spokojna mamička je dobrá mamička.....som rada že som sa sem pridala, dakujem beriem si vase rady...maličkému som dala papať..už spinká... a ja....a idem si pospať 🙂
Take nieco trva len par dni,treba vela pit,skuste bylinky senovka a benedikt.a naj je kontaktovat laktacnu poradkynu.ziadnu flasu ani umele mlieko! Odsavat mozete,radsej castejsie prikladat.

@mamcas jedno balenie mi vydrzalo na 4 dni, je to 120g balenie a rozdelila som si to na 4 casti. uplne to stacilo aj tak na ten stvrty den, uz budes voniat ako curry korenie🙂)
moj email je zpazinova@yahoo.co.uk tak mi tam pls napis kolko chces baleni a adresu kde ti to mam poslat🙂