icon

Bábätko mi zaspáva na prsníku - ako ho odučiť

janadidiova
22. nov 2018

ahojte, nase 2mesacne babo nechce cez den dlhsie spat. Vzdy place a cmula si ruky ako keby malo hlad - dam ho na prsnik - vidno ze pije, po chvili vsak intenzita pitia klesa az malicky zaspi na prsniku. Z casu na cas si este pocucka a po chvili akoze spi - len co ho vsak prelozim do postielky alebo dam na postel a lahnem si k nemu - do 5 minut je hore a zase place ze chce jest. Takto to ide dookola cely den! niekedy nespi dlhsie ako hodinu skoro 10-12 hodin. Podvecer je uz asi tak unaveny a konecne nasyteny ze zaspi aj na 3-4 hodiny, v noci sa naje poriadne tak ako to ma byt a zase zaspi na 2-3 hodiny a nad ranom tiez. A potom, zhruba od 7-8 rano zacina zase cirkus - dookola chce jest, akonahle je na prsniku -spi. spi, bez ciciku nezaspí ani v hačke ani po hodine kočíkovania v kociku. Mne by to ani nevadilo že zaspáva na ciciky ale fakt cez deň nič nespravím nemôžem ísť ani na nákup Koľko razy kvôli tomu nemôžem ani sa najesť lebo Akonáhle ho odložím začne plakať sám mi nevydrží vyžaduje absolútnu moju pozornost. pozornosť preto mám chvíľu času jedine vtedy Keď zaspí

Strana
z2
de_monka
24. nov 2018

@janadidiova neries to a uzivaj si.... Vsetko ostatne pocka... 🙂

veropet
9. jan 2024

@janadidiova prosim ta nasla som tuto konverzaciu…a momentalne sa mi deje presne to co popisujes s mesacnym babatkom. Prosim ako ste to na koniec mali aj odstupom casu, zabralo ti nieco? Budem vdacna za odpoved 🤗

janadidiova
autor
10. jan 2024

@veropet ahoj. Napíš mi súkromnú správu, pošli mi číslo a ja ti zavolám ak xhces

rebeka002
8. aug 2024

@janadidiova ahoj. Tiež som našla akurát túto konverzáciu lebo sa mi deje presne toto isté s mesačným bábom. Vidím, že si druhej mamičke odpovedala súkromne. Nevedela by si to prosím aj sem verejne stručne napísať? Verím, že nás je viac, ktoré hľadajú odpoveď ( hlavný dôvod je aj, že nenávidím telefóny 😅). Veľmi by som sa potešila odpovedi 🩷

betulinka1
8. aug 2024

@janadidiova este si to uzivaj. Ved je to take pekne ako ti dôveruje. Si jeho cely svet. Neboj ono mu to potom casom tiez uz pride nepohodlne.

janadidiova
autor
Autor odpoveď zmazal
janadidiova
autor
8. aug 2024

@rebeka002 písala som to pred 6 rokmi , odvtedy prišli ďalšie dve bábätká a mne sa to už celkom zlieva ako to bolo a v akom časovom horizonte...pravdou je že môj syn ktorého spomínam v príspevku mal problémy so spánkom celý čas , v noci sa potom ako väčšie bábo budil častejšie, kojila som ho do 15tich mesiacov keď som ho odstavila lebo som už mala veľké bruško tehotné, už mi to bolo nepohodlné. Za chvíľu ma 6 rokov a prespí celú noc asi len tak pol roka, inak sa budil aj niekoľkokrát v noci že sa chce pomojkat. Keď bol bábätko, nakoniec sa naučil aj na kočík ale to bola morda, hodinu som ho kocikovala a spal len 30 minút, presne, ako hodinky. Najčastejšie mi zaspal na prse v nosiči, potom sme vychytali spôsob ako ho preložiť do postele, ale ak to sa nie vždy podarilo

Strana
z2