icon

Bolestivé bradavky

priora
3. jún 2016

Baby, viete mi poradit mala ma mesiac a posledne tri dni ma zacali strasne boliet bradavky, ked sa prisava par sekund a potom preslo ale na lavom uz boli aj potom.,, je to neskutocna bolest :( nic na nich nevidim sem tam ked papa ako keby sa "supali", bolia aj na dotyk. Um nedostava iba kojim

tobnuf
3. jún 2016

A ako dlho kojis? Skus pouzit bepanhen alebo lanolinovu mast.. aj v DM maju na bradavky. Vela vetraj .. aj si vytlac MM na bradavku a nechaj uschut..

priora
autor
3. jún 2016

@tobnuf kojim od narodenia ale ani na zaciatku som nemala take bolesti ako teraz.,, pouzivam tu od dm a nemoze to byt infekcia abo nieco? Stale som mala podprsenku lebo stale mi mlieko tece a mala tampony

hradnapani
3. jún 2016

@priora zrejme mas nejaku infekciu, kvasinkovu napriklad. vtedy zvyknu boliet. Alebo nespravne prisatie.

priora
autor
3. jún 2016

Az teraz kukam ze to mam cele cervene

tobnuf
3. jún 2016

@priora no tak to moze bet nejaka kvasinka alebo infekcia brnkni gynekologovi lebo ide vikend aby sa to nezhorsilo

priora
autor
3. jún 2016

@tobnuf to je ten problem, by som inac sem nepisala lenze on uz nerobi dneska az v pondelok.,, na pohotovosti mi s tym vedia pomoct?

maykaaa1122
10. apr 2017

ja som mala obcas bolestive bradavky. nebolo to prijemne. velmi mi pomohla mast bepanthen. je taka jemna a hojiva. ukludnila mi bradavky a mohla som v pohode kojit dalej.

erulka77
30. máj 2017

mile maminky nekojim ale hladam temu s prispevkami žien ktore riešia choroby prsnikav bola by som velmi vdacna ak by ma vedel niekto nasmerovat skupina,diskusia hocičo

lilu7
27. okt 2017

mne ich moje deti rozhryzli a tym, ze boli vysusene boli popraskane, tak som si ich premastovala pravidelne bepanthenom, ktory sa nemusel umyvat, detom nevadil a tak som pokojne mohla kojit dlho🙂