icon

Budíte 2-mesačné dieťa na kŕmenie?

kika541996
10. nov 2023

Budite 2mesacne na krmenie? Aktualne zje 100 -120ml. Ale nejak vymysla pri piti, ale vzdy zje.

veronikaszabova
10. nov 2023

@kika541996 ani jedno dieta som nebudila na krmenia (mam 3)

anjelicek26
10. nov 2023

Deti som nikdy nebudila, pockala som si, ked prijde prirodzeny pocit hladu... co bolo od porodnice 1-2x a velmi skoro spali celu noc, neroztahovala som im v noci zaludok proste nasilu kvoli nejakemu podvedomemu strachu, ze padnu hladom... budila by som len dieta, co velmi slabo pribera, aby nevynechavalo porcie... pocet ml co pije je na dvojmesacne hodne, nie kazde potrebuje az tolko, cest vynimkam.

patka06
10. nov 2023

Nikdy som nebudila, načo rušiť spánok
Dieťatko keď je hladné, ozve sa samo.

lucia13022023
10. nov 2023

Ja som budila lebo mi to tak povedali v pôrodnici, že treba každé 3 hodiny!!! Pritom malý mal 3300g,po termíne... Keby mam druhé dieťa, nebudim určite.

pribinak
10. nov 2023

Budiť spiace dieťa? NIKDY. Keď sa zobudí tak sa napapa.

simsalabim
10. nov 2023

Nebudit!

snehulak77
10. nov 2023

Áno, ale bol predčasne narodeny, iba také deti sa budia, lebo sú spave a nedokážu naraz veľa vypiť.
Zdravé detičky sa nebudia

anavixy
10. nov 2023

Pokial je donosene, zdrave a dobre prosperujuce, tak v tomto veku uz netreba dieta na papanie budit ani v noci. Dalsia vec je, ze by sa ani nemal umelo predlzovat spanok pouzivanim periniek, prehrievanim, nocnym spankom na bruchu, takze pokial toto nerobis a napriek tomu dieta spi v jednom kuse a nebudi sa na papanie, tak ho nemusis budit ani ty. A ano v porodnici sa to hovori, lebo v porodnici a v skorom novorodeneckom a niekedy (podla konkretneho dietata) aj v celom novorodeneckom veku sa to robit ma, to vsak neznamena, ze ked to povedia v porodnici, treba to robit do roka… a este teda je rozdiel ci sa bavime o dni alebo noci a ci sa dieta ked ho nezobudis na papanie zobudi po 4h alebo po 7, neda sa to pausalizovat ze ja som nebudila ani novorodenca, tak nemusis budit ani ty. Ale v tvojom pripade to urcite potrebne nie je.

rachel36a
10. nov 2023

Nikdy som nebudila ani tyzdnove...

cimage
10. nov 2023

Ja som bola rada ked spali. Zaspavanie, hlavne to vecerne im dobre neislo.

maryetta
10. nov 2023

Ja som sice dojcila a mala deti ktore nespali. Ale… aj ked nahodou zaspali tak som bola cela stastna ze vobec spia 😂 ale 3hodky asi nespali nikdy. Ale som nazoru ze ked je babo hladne samo sa ozve a bude si pytat.

zuzkaa1991
10. nov 2023

@kika541996 ako radia budit netreba max prvý mesiac ak ma zltacku aby sa cim skor vyplavila z tela som budila cez den kazde 3 4hod kedze kvoli zltacke je dieta veelmo ospale....ale cez noc som nikdy nebudila ani ked sme zacali byt bez plienky

mima1608
10. nov 2023

Budila som len prvé asi 2 týždne, ale to preto, lebo mala žltačku. Potom už nie. Aktuálne má 5m a prespí celú noc (od cca 5teho týždňa je z nej taká spáčka), kojim ju a priberá nad pomery (naposledy 1.2kg za mesiac)

nika23t
10. nov 2023

@kika541996 v noci som nebudila nikdy, počas dňa áno. Mala som skúsenosť, že keď som cez deň nechala spat, v noci potom chcela dohnať stratené.

sasesoe
10. nov 2023

@kika541996 iba ak malo novorodenecku zltacku, inak nie

slavomira236
10. nov 2023

@kika541996 nie nebudila som dcerka mi prespavala najmladsia celu noc hned po prichode z porodnice..