icon

Bylinky pri dojčení, ako ich dávkovať?

jajajajka
3. jún 2019

Prosim vas v lekarni mi povedali ze mam brat 3 kapsuli 3 krat denne na dojcenie ale na ten skatulke je napisane 2 alebo 1 kapsulu denne . Mam osobitne aj benedikt prosim poradte ako to mam davkovat ked na krabicke je nieco ine napisane ako mi povedali

Bylinky pri dojčení, ako ich dávkovať?
nikpa
3. jún 2019

@jajajajka ja som brala Benedikt aj Senovku pri dojčení 2krat denne, ráno a večer po jednej tablete.

jajajajka
autor
3. jún 2019

@nikpa takze 4 tablety spolu ano?

jajajajka
autor
3. jún 2019

@nikpa a pomohlo to ?

lenulka_14
Autor odpoveď zmazal
mala_katie
3. jún 2019

Ja som brata 3 x 3 a postupne som znižovala dávku.. pomohlo.. ale teda kojenie je 90% v hlave.. treba si veriť..

nikpa
3. jún 2019

@jajajajka áno, 4 denne. Mne sa nezdalo, že by to pomohlo ale syn sa proste odmietal kojit, chcel len fľašu a s tým sme bojovali. To bol náš hlavný problém. Ale čítala som veľa recenzií žien ktorým to vraj pomohlo.

jajajajka
autor
3. jún 2019

@mala_katie a ked mam osobytne benedikt a osobnite senovku ? Tak 6 tabliet spolu 3 krat denne ?

ktochytavzite
5. jún 2019

@jajajajka bylinky nepomozu ,akor placebo to je je to jl o psychike a pohode.

mala_katie
5. jún 2019

@jajajajka áno, tak som brala..

leelu
5. jún 2019

3x2 tbl. z kazdeho. Za mna ucinne. Najma v prechodnych obdobiach ubytku mlieka

kristinka109
5. jún 2019

Ja som brala senovku a benedikt tablety značky Organika. Na obale bolo pisane 2 tablety 3x denne. Mne laktačna poradkyňa vravela, že aj ked je pisane menej mozem uzivat 3 tablety 3x denne z jedneho aj druheho. Takze za den som zjedla 18 tabliet. Prve dni po porode ked som mala krizu a malo mlieka mi to pomohlo, (naozaj som po tom aj smrdela ako seno :D) neskor mi to uz nezaberalo. Samozrejme po par dnoch som to znizila na 2 tablety 3x denne az nakoniec som brala 1 tabletu 3x denne. Dokonca mi vravela ze si mozem dat aj 4 tablety na zaciatok .... ale to som nebrala

qetka
7. jún 2019

ja som brala 3x3 denne z oboch a pomohlo 😂 ale teda smrdela som z toho a mala som zrazu apetit jak slak