Bylinky pri dojčení, ako ich dávkovať?
Prosim vas v lekarni mi povedali ze mam brat 3 kapsuli 3 krat denne na dojcenie ale na ten skatulke je napisane 2 alebo 1 kapsulu denne . Mam osobitne aj benedikt prosim poradte ako to mam davkovat ked na krabicke je nieco ine napisane ako mi povedali

Ja som brata 3 x 3 a postupne som znižovala dávku.. pomohlo.. ale teda kojenie je 90% v hlave.. treba si veriť..
@mala_katie a ked mam osobytne benedikt a osobnite senovku ? Tak 6 tabliet spolu 3 krat denne ?
@jajajajka bylinky nepomozu ,akor placebo to je je to jl o psychike a pohode.
@jajajajka áno, tak som brala..
3x2 tbl. z kazdeho. Za mna ucinne. Najma v prechodnych obdobiach ubytku mlieka
Ja som brala senovku a benedikt tablety značky Organika. Na obale bolo pisane 2 tablety 3x denne. Mne laktačna poradkyňa vravela, že aj ked je pisane menej mozem uzivat 3 tablety 3x denne z jedneho aj druheho. Takze za den som zjedla 18 tabliet. Prve dni po porode ked som mala krizu a malo mlieka mi to pomohlo, (naozaj som po tom aj smrdela ako seno :D) neskor mi to uz nezaberalo. Samozrejme po par dnoch som to znizila na 2 tablety 3x denne az nakoniec som brala 1 tabletu 3x denne. Dokonca mi vravela ze si mozem dat aj 4 tablety na zaciatok .... ale to som nebrala
ja som brala 3x3 denne z oboch a pomohlo 😂 ale teda smrdela som z toho a mala som zrazu apetit jak slak

@jajajajka ja som brala Benedikt aj Senovku pri dojčení 2krat denne, ráno a večer po jednej tablete.