Dá sa obnoviť dojčenie po mesiaci?
Ahojte idem si pre radu budem rada ak napíšete svoju skúsenosť..mám mesačnú dcérku a kokot som nezačala lebo sa mala nevedela prisat a nevedela som ako na to,v nemocnici sa na mňa vykašlali,ja som si ju nevedela poriadne chytit tým pádom som cele kojenie zahodila a užívala som aj lieky na tlak ktoré som už vysadila (áno spätná to lutujem že som sa viac nesnažila)postupne išli na mňa všelijaké myšlienky vycitky olakala som deň noc že si ju neviem nakojit,no prestala som brat lieky na tlsk(hlavný dôvod že som nekojila) a mala pije sunar ale pri papani z fľaše sa tiež trápime prvých 60ml pije jak besna lebo je hladna,tece jej to vsade(menší tok zas nepije vôbec) potom jej to zabehne dusi ju to a ja už chytám paniku a ďalších 60 ml zaspi a papa to aj hodinuntakze som už na nervy ,kedze som už lieky na tlak vysadila ma napadlo či neskúsiť znova kojot,myslite že je to ešte mizne?brala som homeopatiká na zastavenie laktácie už som 5 dni neuzila,mlieko už nemám len sem tam nejakú kvapku ale úplne zastavené nemám,mlieka som mala dostatok až tak že mi doslova striekalo keď som stala,len už sa bojím že sa neobnoví🥹🥹už mám aj konzultáciu s laktacnou, no rada si prečítam či mal niekto podobnú skúsenosť a podarilo sa mlieko rozbehnúť🥹..a ďalšia vec ešte veľa ľudí ma od toho odhovára že budem kojiť dlho ťažko sa to odnaucanze bude každých 20 min na prsníku čo ma toez pomaly odrádza lebo neviem sk predstaviť že celý deň by som len na prsníku mala dieta🥹(neodsudzovat prosím)
Sama si si vysadila lieky na tlak? (Pekny preklep v 2.vete🙊)
veď keď chcete, tak skúste. zrejme to bude ťažšie, ale možno to pôjde, a áno, môže sa stať, že potom bude dieťa na vás zavesené deň noc, ale aj to raz skončí a bude to chýbať :D s odstavením to zas nemusí byť taký problém, a hlavne, to je ešte ďaleko. ale ak plánujete kojiť len do 6. mesiacov, tak by som to už nechala tak
Skus inu fľašku, takú co netečie, avent natural response odporúčam
No dat sa da podla mna, ale k tomu budes potrebovat obrovsku davku sebazapretia a trpezlivosti..ono to totizto nie je len tak, ze zacnem prikladat a dieta hned bude fungovat...pravdepodobne ti bude strajkovat, lebo uz je naucene na flasu... takze idealne bude, ak flasu uplne zrusis a zacnes pouzivat cievku, co je teda dost narocne.. a prve tyzdne naozaj budes musiet prikladat a prikladat a prikladat, aby sa ti rozbehla tvorba mlieka a aj babatko aby si zvyklo a naucilo sa... je to narocne aj na psychiku, ale aj fyzicky, kedze idealne je kojit hlavne v noci, kedy ta tvorba je najvyssia...tak zvaz, ci si ochotna toto vsetko podstupit...ak ano, velmi ti drzim palce 🍀 ale urcite nebudes horsia mama, ak ostanes pri UM...
A to s tym oducanim...je individualne..niekto s tym nema problem...niekto ide do samoodstavenia...a niekto ma problemy, ale v konecnom dosledku aj tak to vzdy skonci tym, ze raz sa dieta prestane kojit...tak ako raz prestane mat cumel, nosit plienky...
Pozri teoreticky áno. Ale z toho ako opisujes situáciu by som do toho v tvojom prípade nesla. Ak si už teraz nevieš predstaviť ju mat každých 20 minút na prse, nevidím to ružovo. Lebo ju nemusíš len naučiť sa kojit ale aj odnaucit od fľaše, čo je snáď ešte ťažšie. Skôr by som sa zamerala na skúšanie rôznych poloh a cumlov na flase
A ak si brala Dopegyt, tak asi necudujem, ze si mala pocity, ake si mala. Ale to uz je jedno.
Rozkojit sa podla mna da.
Po mesiaci nie. Budeš sa trapit ty aj dieťa. Nájdi dobrú fľašu a UM,ktoré sedí.

@veraaq ja by som už nekojila, skor by som hľadala cestu, ako jej podať UM. A dať malu dierku, nech ťahá radšej silnejšie, ako sa má zaliať mliekom. Ona si zvykne. A oprav si to predposledné slovo v druhej vete 😊