icon

Dali by ste ochutnať materské mlieko z prsníka staršiemu dieťaťu?

zlamama77
21. aug 2015

Ahojte maminky,
troška úsmevne....Môj starší syn 10r keď videl, ako kojím bábo, neustále prosíka, že chce ochutnať, ako chutí mliečko z prsníka....to som mu vyhovorila, že už má dosť ročkov...Stretla som sa však s názorom kamarátky, vraj prečo nie? (má rovnako staré deti).

čo si o tom myslíte? čo by ste robili vy? a, ako by ste reagovali, keby napr. k vám príde návšteva a ich syn či dcéra sa vám pochváli, že ochutnala -neochutnala mlečko z prsníka? ak, by ste dali ochutnať, tak do max akého veku? Ďakujem za názory...

Strana
z2
beruska141
22. aug 2015

co vam poviem, kto chce, nech si da 😀 ked sme sa raz v noci vratili s mojimi najlepsimi kamoskami z diskoteky (na ktoru chodim raz za tri roky- pre tie, ktore chcu rypat!), musela som sa odsat, lebo som nespala doma a ako som sa odsavala, sa tam vsetky tri nastupili s lyzickou, ze chcu ochutnat. tak som im odliala 😀 😀 takeho alkoholickeho materskeho mlieka 😀 samej mi to bolo cudne, radsej som na nich nekukala, ako to piju, ale vsak ked chceli, nech si daju, nazdravie 😀

jankita
22. aug 2015

tak od kravy mu dáš a od vlastnej mamky nemôže? Chudák. Veď keď chce ochutnať, odstriekaj mu trocha do pohára a nech ochutná. Nechápem, čo je na tom zlé.

davija
22. aug 2015

Začínam tušiť, prečo zlamama77 nestíha domácnosť.... 😀

sendy182
22. aug 2015

Samozrejme som dala ochutnat starsiemu synovi pretoze chcel ochutnat🙂 .....mal 6 rokov.....odstriekala som na cajovu lyzicku 🙂 .......

milhaus
22. aug 2015

moja dcera okoštovala

Strana
z2