Dojčili ste na vlastnej svadbe?
Ahojte. Máte skúsenosť s dojčením počas vlastnej svadby? Bolo to možné? A ak hej, ako ste to zvládli? Mňa a moju dcéru toto čaká a chcem vedieť, ako to najlepšie urobiť, keď už taká situácia nastala 🙂
na vlastnej nie, ale na inej ano, maly mal rok. Mali objednanu izbu a tam som ho nadojcila. A ked spal v kociku...akosi mu ten hluk vobec nevadil, tak sme boli pri nom a potom strazila teta a my sme sli tancovat. Takze podla veku dietata, ci potrebuje este niekoho na potrazenie, alebo mu bude stacit len kocik a pospi aj v hluku ako nas maly. Cim mensie, tym lahsie.
Áno,ja som dojčila, ale neviem aké máš staré dieťatko. Moja mala už rok a nepotrebovala som ju kojiť každú chvíľu, pila aj iné tekutiny a papala už kadečo, takže sa to dalo.
ja som videla u z davnejsie video na internete, ako zena pocas svadobneho obradu dojcila svoje dieta. bola to manzelka nejakeho spevaka, cernocha, ale tu na slovensku. nepoznam ho, Ibrahim Maiga to nebol 😉
mne osobne sa to ale velmi nepacilo, lebo dieta malo uz cez 2 roky, takze to sa dalo podla mna aj lepsie zorganizovat. Ja myslim, ze to bude v pohode, hlavne treba zabespecit miestnost, kde mozes malu nadojcit, alebo kde moze spinkat a niekoho, kto bude na nu dohliadat, aby si ty mala trosku viac casu venovat sa svadobnym povinnostiam
kamoska ano - akurat na to musela mysliet pri vybere siat - aby ju nemuseli snurovat po kazdom dojceni, tak mala zips
Ja sice nie na vlastnej svadbe, ale na sestrinej ano, maly mal 2 mesiace, naozaj je dolezite ake saty budes mat, ja som sa natrapila dost, kym som sa vyzliekla a nasledne obliekla, pocas obradu nastastie spinkal, takze tam problem nebol, potom som kojila v aute a na lodi cestou na oslavu, mali sme izbu v hoteli kde sa konala svadba, takze potom to uz bolo jednoduchsie 😉
Ja hej. Syn mal 7 mesiacov. Mali sme ale malú svadbu a osobne som s tým nemala žiaden problém. Ke'd bolo treba, tak som kojila.
Nie na vlastnej, ale ja som aj odsavala 😉
ano, dcera mala 10 mesiacov, zvolila som taky typ siat aby sa dalo v nich pohodlne kojit
Naša dcérka mala 6 mesiacov, ale my sme robili maličkú svadbu.. Mala som ľahko rozopnuteľné šaty a požičali nám miestnosť, kde som si malú nakojila.. Ale obrad nám skoro celý preplakala ☹
dojcit budes tak, ako kdekolvek inde, nie? Odides niekam do sukromia a nadojcis dceru. Nevidim v tom nejaky problem, ktory treba vyriesit. Velmi dobra vec je, ak je svadba niekde, kde maju zaroven aj ubytovanie a da sa tam zarezervovat aspon jedna, dve izby. Na odkladanie veci, oblecenia, na oddych, prezlecenie sa, upravu....fakt super take nieco mat po ruke. Tam by si mala aj dostatok sukromia, nie len malu dojcit, ale si pri tom trebars aj polezat 🙂. Co sa tyka satov, tak bud si das take nejake prakticke alebo ake chces a pomoze Ti druzicka sa potom znovu upravit do nich....to zvladnete. Pocas obradu uvidis, aku bude mat naladu. Radsej si poisti niekoho, kto ju pojde von kocikovat, pokial by bol problem.
jasom dojcila na svagrinnej svadbe, dcerka mala 5,5m vyslo mi jedno dojcenie v kostole pocas obradu, maly dlhy obrad taksom slado auta a nakojila, potom na hostine som raz sla do miestnosti co mi casnicky odporucili, sice jedna na mna pozerala ako na uchyla, a raz som v aute a v pohode. nevidim s tym problem ak sa jedna o priestor, uz som kojila v avione v pizzerii, v restike... ale vyber siat neviem ake su vhodne pocas dojcenia
Vôbec nerozumiem aký problém?kdekoľvek budeš,povieš že potrebujes nakojiť dcéru nech tí nájdu miesto kde budeš mať súkromie.kvôli mne raz dobrovoľne zavreli recepciu penziónu aby som nakojila.bodu sa dá predsa dohodnúť,je to úplne normálna vec a každý to chápe.
Moj maly mal 6 tyzdnov, ked sme sa brali a kojila som ho 🙂 trosku bol problem so svadobnymi satami, ale dalo sa to zvladnut 🙂
@roie Ahoj, takze aj my sme si tým presli. Mala som vyhradenú miestnosť, kde nás nikto nevyrušoval. Neviem, aké staré máš babatko, lebo moj mal vtedy 8 mesiacov a to uz papal aj kadeco iné, takze dojcila som ho len pár krát. Na svadbe je kopec ludí, ktorý sa s ním radi zahrali a dokonca s nami aj tancoval 🙂 Spinkal v kocíku a babky boli v pohotovosti :D

ja nie,ale kamarátka áno,svadba bola v hoteli a mala tam izbu pre seba,kde dieťa spalo/stále tam bola krstná mama/ a nevesta si semtam odskočila k dieťatku