icon

Dojčím vyše roka

27. nov 2022

A chcem sa opýtať baby či to aj vy máte ktoré kojite.. už len z jedného prsníka . Ten druhý moc nechce ale ani sa mi tam netvorí toľko . Je to v pohode?ja myslím že už aj menej mám mlieka

martyzpp
27. nov 2022

No moji synovia takto. Aj prvy aj druhy sa rozhodli bojkotovat pravy prsnik. Jedina nevyhoda je v tom, ze ten pravy je o dost mensi a vyzera to strasne. Po dokojeni prveho syna sa to upravilo a verim, ze sa to napravi aj ked dokojim druheho syna. Napriek tomu v buducnosti, ak budu financie, planujem korekciu poprsia.

zapalkazapalkova
27. nov 2022

1.syn viac chcel z 1 prsnika a v duhom som skoro prisla o mlieko, ale nasadila som bylinky a ponukala hned z toho "nechceneho" a casom sa to vyrovnalo ako-tak. Vela ich trebalo striedat- niekedy aj 30x pocas 1 kojenia :D

bluka2
27. nov 2022

Ja by som ten prsnik skúsila ešte nejako rozbehnúť a prestať, keď bude piť z oboch. Lebo tak som to mala po 1. dieťati (preferovaná strana) a ostali mi - minimálne ale aj tak - nerovnakej veľkosti. U druhého som pekne striedala a "opravila som ich" 😀

evica8370
27. nov 2022

Ahoj, ja kojim uz tretie dieťa z ľavého prsníka. Snažila som sa striedať obe ale po určitom case preferovali len jeden 😁 samozrejme že je väčší ako pravý ale zatiaľ nejak neriešim 😉 ešte mám pol roka čas 😁

mareri
Odpoveď bola odstránená
zapalkazapalkova
16. dec 2022

@mareri a načo je dobrý prechod na fľašu? 🤷‍♀️🤦‍♀️

neanonymna
Autor odpoveď zmazal