Dokedy mám užívať doplnky na podporu laktácie?
Dobrý deň, bábätko bude mať čo chvíľa mesiac. Je plne kojené. Dokedy treba užívať všetky možné doplnky ktoré zvyšujú laktaciu? Nakoľko po senovke a benedikte si velakrat pripadam že smrdim ako seno :D ricinus beriem taktiež 1l ukko čaju denne. Kedy toto všetko vysadiť? Či to mám brat až kým neprestanem kojiť? :D
Pokiaľ máš dostatok mlieka,tak by som nebrala nič.
Pokiaľ máš dostatok mlieka,tak by som nebrala nič.
@domka222 No zo začiatku ho bolo málo, laktačná mi kázala navýšiť tvorbu, ta sa zvýšila. Bábätku to zatiaľ postačuje len sa bojím, že keď to vysadím tak či sa tvorba zase nezníži
Ja som to tiež užívala počas dojčenia, ale len v období, keď som mala pocit,že mlieka nie je toľko, koľko by chcelo dieťa. Po čase som sa na to vykašľala a nakoniec som dojčila do roka a pol.
Skus vysadit a uvidis. On zvykne len zo zaciatku kym sa ta tvorba paradne rozbehne. Ty iz mas laktaciu pod kontrolou. Ak sa babo bez problemov prisava. Pekne papa tak by som vysadila a uvidis ci je to zmena alebo nie.
Popravde ja som to ani nikdy nebrala. Jedine pri prvom caj na laktaciu. A to som mala pocit ze po tom este horsie. Tak som uz potom nic nebrala.
@anonym_autor ak sa ti uz kojenie rozbehlo, mozes to vysadit, mlieko a jeho tvorba zavisi od toho, kolko sa babatko prisava, stimulacia prsnika jeho pusinkou spusta tvorbu mlieka
Ďakujem, skúsim už vysadiť teda
Nic z toho realne vyrazne tvorbu mm nezvysuje, mozes okamzite prestat, vlastne si nemusela ani zacinat.
Berie sa to kym si myslis ze to pomaha.. potom prides na to ze je to placebo a uz to neberies 🙂)

Ricinus ….je to len homeopatikum