Hroznová šťava na podporu mlieka
Ahojte, vsade citam ze na podporu tvorby mlieka je dobra hroznova stava. Minule som si kupila od Matysaka bielu. Cez den som si popijala, videla som aj efekt na mlieko hned, ale maleho vecer skoro rozdrapilo :/ Neutisitelne vrieskal... Este nikdy tak neplakal, bolo to hrozne :/
Mate s tym niekto takuto skusenost?
treba piť veľa tekutín, mne pomáhala vyblublinkovaná vinea a vajíčková polievka s rascou...
@giga29 áno moju tiež nafukovalo keď som pila hroznovú šťavu
@giga29 áno moju tiež nafukovalo keď som pila hroznovú šťavu
@angeli121212 pytam sa, lebo vsade zeny posu ze to piju na litre tak nechapem... Ja som dala par deci a katastrofa....
@angeli121212 pytam sa, lebo vsade zeny posu ze to piju na litre tak nechapem... Ja som dala par deci a katastrofa....
@giga29 no pri synovi mu to nič nerobilo.. to je od dieťaťa k dieťaťu
Nespozorovala som nic podobbe
Veru ano. Ja som pila aj vineu.
Ale ozaj len po kusku.
Tiez napr.caj na podporu dojcenia. A nieco co obsahoval maleho islo roztrhnut 🙈🙈
Ono mnohe veci mam pocit ze funguju skor ako placebo. Proste keby ti poviem daj si lentilku a bude to dobre, tak tomu uveris. Psychika sa upokoji a vsetko bude ok.
Hlavne na kazde dieta-aj na matku-plati nieco ine 😉
Skus malinovy sirup a potom ovsenne vlocky ako kasu ( to zarucene rakuske recepty), to mali u nas v porodnici 😀
Veru ano. Ja som pila aj vineu.
Ale ozaj len po kusku.
Tiez napr.caj na podporu dojcenia. A nieco co obsahoval maleho islo roztrhnut 🙈🙈
Ono mnohe veci mam pocit ze funguju skor ako placebo. Proste keby ti poviem daj si lentilku a bude to dobre, tak tomu uveris. Psychika sa upokoji a vsetko bude ok.
Hlavne na kazde dieta-aj na matku-plati nieco ine 😉
@maryetta kurnik ja uz nechapem... Hlavne ze tie laktacne poradkyne ti povedia ze jest mozes vsetko, aj lieky ked kojis, lebo skoro nic nejde do mlieka...aspon mne tak po porode hovorila... A pritom zistujem ze to asi tak celkom nebude 🙄
@maryetta kurnik ja uz nechapem... Hlavne ze tie laktacne poradkyne ti povedia ze jest mozes vsetko, aj lieky ked kojis, lebo skoro nic nejde do mlieka...aspon mne tak po porode hovorila... A pritom zistujem ze to asi tak celkom nebude 🙄
@giga29 jasne. V porodnici sme mali denno denne strukoviny. Ja som bola tak nafuknuta ze uz len z toho muselo dieta zduvat 🙈🙈🙈
ja som ti tuto stavu kupila asi len 2x, cena premrstena. Ale popijala som to len po pohari kazdy den, ci to veru malo efekt, ani neviem