Je vhodné dávať 3,5 mesačnému kojenému bábu Nutrilon?
Ahojte, moja dcérka má 3,5 mesiaca. V noci vstáva každé 2 hodiny a je hladná. Neviem,či mám dosť mliečka, preto nám doktorka odporúčila vyskúšať Nutrilon. Skúsila som jej ho dať, no vypila mi len 50 ml a neviem, či je to dosť alebo málo,nakoľko,keď kojím, neviem koľko vysaje. Prosím praďte, či mám radšej vstávať každé dve hodiny v noci, alebo skúsiť pred spaním ten Nutrilon.
Ďakujem 🙂
ja som dávala od 3.m po kupaní za flasku Nutrilonu a napriek tomu sme sa kojili krasnych 12M aj to sme prestali, lebo zacala velmi hryzt, kazde dieta je ine, mne si pekne zvykla na flasu a vobec neodmietala cicku 🙂 vzdy som vedela ze je dobre najedena a v noci veru spala lepsie...ale inak sme sa len kojili!!!!
Ja som za kojenie...ale nemám rada tiez nazor ze to je zaciatok konca !!! BLBOST....kazde babo si s maminkou najde svoj rytmus....
Kojenie je zdrave a najlepsie co mozes dietatku dat - ale neznasam odsudzovanie UM....!!!

Nám poradila Nutrilon Dr. tiež v tom období, ale vždy len po nakojení, ak bude chcieť je ešte hladný. Zbytočne by som ho neprekrmovala. Príkrmami sa to určite zlepší, ešte vydrž.