icon

Je vhodné dávať 3,5 mesačnému kojenému bábu Nutrilon?

zuzu0608
16. feb 2012

Ahojte, moja dcérka má 3,5 mesiaca. V noci vstáva každé 2 hodiny a je hladná. Neviem,či mám dosť mliečka, preto nám doktorka odporúčila vyskúšať Nutrilon. Skúsila som jej ho dať, no vypila mi len 50 ml a neviem, či je to dosť alebo málo,nakoľko,keď kojím, neviem koľko vysaje. Prosím praďte, či mám radšej vstávať každé dve hodiny v noci, alebo skúsiť pred spaním ten Nutrilon.
Ďakujem 🙂

Strana
z2
ladytt
22. mar 2012

Nám poradila Nutrilon Dr. tiež v tom období, ale vždy len po nakojení, ak bude chcieť je ešte hladný. Zbytočne by som ho neprekrmovala. Príkrmami sa to určite zlepší, ešte vydrž.

janica81
22. mar 2012

ja som dávala od 3.m po kupaní za flasku Nutrilonu a napriek tomu sme sa kojili krasnych 12M aj to sme prestali, lebo zacala velmi hryzt, kazde dieta je ine, mne si pekne zvykla na flasu a vobec neodmietala cicku 🙂 vzdy som vedela ze je dobre najedena a v noci veru spala lepsie...ale inak sme sa len kojili!!!!

Ja som za kojenie...ale nemám rada tiez nazor ze to je zaciatok konca !!! BLBOST....kazde babo si s maminkou najde svoj rytmus....

Kojenie je zdrave a najlepsie co mozes dietatku dat - ale neznasam odsudzovanie UM....!!!

Strana
z2