Kedy vám nabehlo mliečko?
Mamicky, tie co ste mali problem s mlieckom, co ste museli davat UM. Dokedy ste bojovali? A kedy sa rozbehlo?
Ahoj. Prikladala som kazdu 1,5hod a aj hodinu som kojila celych 6t. Zacal 7t a uz dva dni davam prikrm cez flasku. Dovtedy som pouzivala iba cievku. Prikrm musim davat, pretoze sme nepriberali a v mojom prsniku sa tvori pomalicky mliecko. Po dvoch hodinach bol prsnik rovnaky ako po dokojeni a mala sice sala a sala, no nic neprehltala. Tak cca 15 glgov na zaciatku a potom uz nic, zas az tak za 10 min som zacitila jemne mravceky v prsiach a opat 10 glgov... to sa pravdepodobne spustil ten reflex. Uz to vsak nedavam. Denniee je o malickej ale iba o kojeni. No ak by mi niekto povedal, ze to pojde ak... tak by som to este skusila
@sonyyka Nic v zlom ale dojcit hodinu je zbytocne. Dieta sa napapa (ak ma z coho) do 10minut, vacsie aj skôr. Potom je to uz len o tom,ze si z teba robi dudel. Ano, viem-teraz sa tu na mna vrhnu fanaticky v style,ze stimulacia je potrebna.😀😉
Ako si napisala-den nie je len o dojceni. Ak to nejde tak to nejde. Nie je to koniec sveta. Je dolezite aby bola spokojná aj mamička aj dieta a nie sa stresovat. Drzim prsty nech sa ti mliecko este rozbehne.😉
@sonyyka Ja som syna vylucne dojcila do cca 4.5 mesiaca, mliečko som aj mrazila. Potom zacal mat malo tak som ho zacala dokrmovat-kazdy druhý večer UM. Dcerku som dokrmovala od narodenia-mala som menej mliecka-nic strasne.😉 Proste mala aj moje mliecko a aby bola spokojna aj napapana tak aj UM. Dojcila som ju rovnako dlho ako syna. Skus si este kupit kapsule senovky greckej s benediktu lekarskeho-mne pomohli.
Ale este raz-hlavne sa nestresuj a užívaj si materstvo a daj na svoj instinkt matky a nepodliehaj panike z reci typu ako je to najdôležitejšie na svete len a len dojcit, chodiť-lezat naha s dietatom nonstop pricucnutym na prsniku.😉 A ze ak to nebudes robit tak nie si dobra matka a tvoje dieta bude menej inteligentne, citovo slabe a podobne "dristy".
@mathias23072014 Tak neplati u kazdej zeny😉. Mozes mat dieta nonstop na prsníku s mlieko nikde-bohuzial.
Vyhľadaj laktacnu poradkynu, jedz a pi veľa,hlavne sa nestresuj...skús si robiť bielu kávu...ta je super na tvorbu mlieku...len ziadny stres
@evittam ked to mas tak.tak asi nemas dost mlieka...dokrmuj .Sle cievka uz u vas prestsla fungovat?je to lepsie ako cez flasu ale sk aj to odmiets..nic ine ako flasa neostavs...skus sa edte odsavat elek odsavsckou.niektorym babam to pomihlo na mlieko.
a este kup si benedikta a senovku sk to edte nemas.zabeea to ale davku po 4tbl z kazdeho 3xdenne cize 8-8-8tbl
@lucinka511 Ja uz davno nedojcim.😀😉
@evittam ☺

Kolko ma male? Preco si myslis ze musis prikrmovat? Cim castejsie babo prikladas k prsniku tym rychlejsie a viac mlieka mas.