Koľko umelého mlieka vypije vaše dieťa?

gyarmati
25. apr 2013

Ahojte!Ako sú vaše detičky s UM-kom?Odkedy malú prikrmujem,nepije už toľko mliečka ako predtým.Vypila mi 150 ml a teraz ledva vypije 50 ml.Raz sa ešte v noci zobudí okolo tej 2-hej len v tedy v polospánku vypije všetko!Mala 2x za deň príkrm,na desiatu a na obed,a ostatné mliečko,ale už aj na večeru jej dávam Hami kašu,lebo mliečko pila málo.Je to normálne?

0550
25. apr 2013

ja ako už prikrmujem presnidávka,jogurtík,obedík a potom Hami kašu na večeru tiež už odmieta mliečko mne dr povedala že to nevadí ,keby dieťatko bolo hladné /smädné/ vypilo by to 🙂 tebe sa zobudí aspoň v noci na mliečko mne už ano to 😒

lucia006
26. apr 2013

@gyarmati ahoj.presne tuto otazku som chcela polozit ja 😀 si ma predbehla ,bo umojho je to iste vnoci stiahne 180ml raz a cez den neviem donho natlacit to mliecko,asi su sity stych prikrmov 😨 Moj tiez ledva raz dvakrat 90max.120ml aj to ho musim salit niejakou hrackou alebo otocit k tv ,takze je to asi normalne kedze mame deticky v rovnakom veku a obom to robia 😉 a vecer tiez kasicku dvam tu mi aspon spapa,ale hovorili mi tu ,zevraj ak kvoli zubkom je to tak neviem 😖

gyarmati
autor
26. apr 2013

@550
@lucia006 Tak ako vidím,nie som v tom sama!Aj dnes ráno vypila 70 ml mliečka.A ja neviem prečo,ale v poslednej dobe to aj vygrcá.Pyla mliečko okolo pol 8-ej,a okolo 9-tej sedela v kresielku,hrala sa a vyšlo jej to,a mala to takú kyslastú vôňu.Ale posledné dni je strašne nek ľudná :(,neviem už čo s ňou!

cenculinka
26. apr 2013

@gyarmati uf, aj moj felix nejak nechce pit mlieko, no on ani prikrmy nejak extra nechce jest ☹ pije kazde 3 hodiny tych max 100 ml, na obed mu davam prikrm, no zje len par lyziciek a opstatok mlieko, na veceru mu dam kasu a ide spat, no v noci je hore uz o 02:00 a je hladny, zje len 100 ml a o 3 hodinky uz je hore, hladny, no viac ani za svet do neho neviem na jedno jedenie dostat ☹

mimikas
26. apr 2013

@gyarmati jasne je to v pohode, asi tolko nepotrebuje, deti vacsinou vedia kedy maju kolko jest a ked uz prikrmujes tak jasne mliecka uz vypije menej. Ak uplne odmieta mlieko tak jej daj na ranajky kasu a nezabudaj davat vodu :o)))

gyarmati
autor
26. apr 2013

@cenculinka Asi im to stačí!Moja pekne papá príkrmy,ale dnes som jej dala banán,čo miluje,a ani to nechcela,dusila sa s toho,potom som ju ani nenútila!Baby,môže to byť od zúbkov?

gyarmati
autor
26. apr 2013

@mimikas Skúsim aj to,ďakujem za radu.

cenculinka
26. apr 2013

@gyarmati a slini ti mala vela? lebo felix je ako vodovodny kohutik, ked ho nahnem dole pusou, tecie z neho jak vodopad 🙂 tak kiez by to boli tie zuby, cim skor to zacne, tym skor to skonci 🙂

gyarmati
autor
26. apr 2013

@cenculinka Detto 🙂)),slinky by sme mohli predávať,toľko ich má 🙂 , u prvej dcérky som ani nevedela ako jej idú zúbky,asi u malej to tak nebude.

cenculinka
26. apr 2013

@gyarmati a ake prikrmy mala papa? felix je iba banan a jablko, mrvku a zemiak nemoze ani vidiet ☹ mal aj cukinu, ani ta mu nechutila, ani taka zeleninova zmes ☹ a zacinala som so zeleninou, nie s ovocim, ale od zaciatku to proste nechce jest ☹ iba ovocicko 🙂 tak ja ho vzdy prinutim zjest aspon kusok tej zeleniny, ale ma to hneva 😠

gyarmati
autor
26. apr 2013

@cenculinka Sofika z ovocia papá tiež jabľčko,banán,hrušku.A zeleninku tiež mrkvu,zemiaky,brokolicu,špenát.Ale ja jej dávam už aj mäsko.

cenculinka
26. apr 2013

@gyarmati a to jej cele pomixujes aj s tym masom? morcacie? uff a to ho ako varis? juj som asi antitalent na prikrky ☹

gyarmati
autor
26. apr 2013

@cenculinka Ale,čo by si bola 🙂 !Dávam jej kuracie prsia.Normálne,napr.pokrájam zemiaky na kocky,aj kuracie mäsko,takú malú kocečku do toho hodím a uvarím.Potom to rozmixujem,alebo urobím jej normálnu polievočku kuraciu,mrkvička,zemiaky,mäsko.Atď.

lucia006
26. apr 2013

@gyarmati aj ja som uz zacala davat masko velmi mu chuti aj spolu zmixujem zemiak,mrkvu,kalerab,petrzlen ,karfiol co mam doma 😉 a spapa vsetko.a s ovocia zatial len jablko,dve uvarim naranajky do toho bejby keksik rozmrvim a spase to cele .ale mlieko ani vidiet nechce 😖

gyarmati
autor
26. apr 2013

@lucia006 No vidíš,a mala si problémy že nevieš ako na to!Šikulka si 🙂

majka99999
26. apr 2013

@gyarmati moj tiez okolo 5. alebo 6. mesiaca tiez zacal papat menej, tiez nam grckal. Mysleli sme, ze reflux, vselico sme poskusali, nutriton na zahustovanie, ar mlieko, ale z toho len menej papal. Zmenili sme mlieko a za cas to preslo same. Teraz pekne papa, hoci mal take obdobie asi 2 tyzdne, ze nechcel, uz som myslela, ze varim tak zle. 😀 Podla mna si musi zvyknut na prikrmy je to velka zataz na travenie. Davaj jej hlavne vodicku, najma teraz, ked zacina leto. Pokial ti pribera, tak je to ok.

gyarmati
autor
26. apr 2013

@majka99999 Presne ako píšeš!Ona pije Baby Love mliečko,a zatiaľ jej to vyhovovalo.Uvidíme ako bude ďalej,budem trpezlivá,a keď sa nič nezmení tak sa poradím s pani doktorkou!