Koľkokrát denne dojčíte mesačné dieťa?
Koľkokrát denne mavate kŕmenie u mesačného dieťaťa ? Nam vychádza 5-6xkrat a neviem ci to je malo . každé 2,5 az 3hod si pyta . Včera som sa s nim postavila na digitalnu vahu a ukazovalo 3,7kg a u doktorky mal naposledy 3350g a vtedy doktorka povedala ze malo priberá
@sono2 prosím, prečítaj si ešte raz môj príspevok, veď ja som sa práve zastala žien, ktoré to mali/ majú s uspávaním omnoho ťažšie a ich deti vyžadovali viac ako len položenie do postieľky. Moja dcéra je taká, že zaspí aj sama, ale práve o tom som písala - to bude jej povahou a nie mojim pričinením. Je pravda, že večer máme svoj rituál, v noci len nakŕmim, nezapínam svetlo, neprebalujem pokiaľ netreba, ale to sú detaily. Ak by bola omnoho kontaktnejšia, tak by jej to nestačilo.
@lacibo po mojej zlej skusenosti sa mi toto zda ako dobre riesenie.akurat ze o mlieko by som nechcela ppstupne prist.presne moja ako2,5rocna sa mi budila v noci 13krat na dojcenie a ona rano do jasliciek a ja do prace😢raz som skolabovala v praci a boli potrebne infuzie.teraz hladam zlatu strednu cestu.
@bessdonna ved o mlieko neprides ani keby mas kojit iba raz za den..mne mlieko tieklo aj rok po odstaveni, ked som pocula cudzie babo plakat..to za nemusis bat..ide tu o to, nebyt pre dieta jedinym zdrojom upokojenia..vacsie deti to fakt uz zneuzivaju..vidim to u kamaratok..vydieraju mamu tym ze si pyyaju mlieko bud v nevhodnej situacii alebo.v noci 20 krat..a ked nie mlieko..mama nosi 3 rocne na rukach v noci..kym nezaspi..ano aj taketo extremy poznam a to uz je skratka cez..nic to nema spolocne uz s laskyplnou vychovou toto..treba si urcit svoje limity a dieta sa rychlo prisposobi.to neznamena ze ho nelubit a nestarat sa o neho..
Každé dieťa je iné, keďže je hladné po inom čase, ja si myslím ze je dôležité ze priberá aj keď pomalšie... Moja mala by zjedla koňa vola keby sa dalo a ma 10 mesiacov a 7410g a to papa raz za deň... Rano začne večer skončí spapa viac ako naša 7 rocna, proste ma spaľovanie po tatinkovi
Bolo by dobré urobiť skúšku dojčenia. Odvážiť dieťa pred dojčením a po ňom. Ja som kojila podľa potreby. Vyskúšaj odsat trocha mlieka pred priložením. Predné mlieko obsahuje viac vody a zadné je viac kalorické. Zároveň dosiahneš, že prsník sa vyprazdni.

@lalala94 pozri ono sa to zdá, že to je ľahké, lebo veď ty si si naučila, ale moje deti fakt potrebovali si zvyknúť, mať pocit istoty a švagriná skúšala aj možné aj nemožné, dcéra jej až vracala od plaču.
Nie každé dieťa sa dá tak naučit a je to aj dôležité na život do dospelosti. Na niektorých ľuďoch fakt vidno, že museli veľa vecí v detstve zvládnuť sami a sú chladní