icon

Ktorá odsávačka funguje aj na veľkých prsiach?

mima263
16. nov 2012

Prosím Vás poraďte mi odsávačku ktorá funguje pri veľkých prsiach. Nechcem kupovať zbytočne

raszuz
16. nov 2012

medela

iwesska
16. nov 2012

Podla mna odsavacky nie su robene podla velkosti prsnikov. V porodnici kolovala jedna a tou odsavali nulky aj stvorky 🙂

boka79
16. nov 2012

ahoj, ja mam DD veslkost a bola mi dobra AVENT aj MEDELA, myslim, ze to s velkosotou ale nema velmi docinenia

anjelicek26
16. nov 2012

medela je lepsia

elmelpel
17. nov 2012

ahoj, aj ja som odsavala pri vsetkych detoch, ked som mala moc mliecka, pred 12rokmi nebolo toho na vyber, tak som mala obycajnu, taku aku maju v nemocke a bola som s nou nadmieru spokojna, teraz som si kupila tiez medelu a tiez som bola spokojna, aj ked ta obyc bola lepsia 🙂 a na velkosti nezalezi, dolezite, aby si bola spokojna s funkciami, resp.ci chces rucnu alebo elektricku.

maria613
17. nov 2012

Urcite medela

simca06022011
17. nov 2012

ja som mala aventku, odsavala, ale musela som sa potrapit a nacvicit si ako ju prilozit. Potom to islo 🙂 Inak som si ponadavala prvy krat, kym som na to prisla 🙂)) Ja mam strasne velke prsia, mne sa ani mala nevedela prisat, preto sme odsavali

kinna
Odpoveď bola odstránená
31majka12
17. nov 2012

ja som mala avent rucnu a bola som spokojna..potom som si uz odstrekovala prstami

katulik851
17. nov 2012

ja som mala AVENT manuálnu a bola som veľmi spokojná 🙂