Lieky Domperidon, Motilium, Costi. Akú s nimi máte skúsenosť?
Mate niekto pozitivnu skusenost?
@zarabono tak ti teda pisem 🙂 co mi poradis? ja som momentalne vdacna za kazdu radu...
@bettypo ahojte 🙂 ja mam doma medelu je super, kym som nemala take zle tie bradavky tak to super odsavalo ...sice nebolo vela mliecka ale islo to . mam doma aj rucnu od aventu a s tou to bolo utrpenie. Teraz momentalne ficime so suplementorom a ľavym prsnikom, ale tam je ako som spominala zopar kvapiek aj ked verim ze mala si vycucka viac ako ja dokazem rukou vyzmykat 😀
teraz mi doktorka akurat pisala ze veri ze prikladam malu a ze to znovurozbehneme 😉
Ahojte maminy, ale co sa tyka Domperidone, ci motilium ved to je na zaludok, ci nie? Som z toho zmatena. Moja mala 6 tyzdnov ma akosik nechce moc mliecko, vyvadza mi, je casto ospala a jaksik stracam mliecko. ☹ Takze hladam nieco, co podporuje mlieko. Baby poradte, vdaka.
brala som domperidon, fungoval na 1 🙂 . Ano tieto lieky su povodne urcene na nieco ine, zvysenie laktacie je vedlajsi ucinok.
ahojte ja len pre infoprave islo v telke tu v fr
motillium je na ciernej listine liekov!!! od dnes , kvoli urcitym problemom , ale su aj pripady nahlej sprti takze je na ciernej listine a za chvilku ho uplne tu aj zakazu....
len pre info.. 😉 😉
@erikasadek nemas nejaky link na tu info? len nie po fr...v Aj môže byť 😉 vďaka
@lalus bohuziaml nemam mam len info z televizie... 😉
@lalus beriem 2tbl kazdych 6 hodin, lebo este beriem aj senovku v kapsuliach od motherlove, pijem benedikt lek. teraz som kupila od vyssie komentujucej to motilium, lebo mi doslo. a este beriem aj to homeopatikum ricinum myslim, ze je toho dost 🙂 a mliecko zacina sa objavovat v kazdom staceni prsnika, dokonca aj vecer, tak dufam, ze to motiluim zaberie, lebo som vybrala zatial len 20 tbl. tazko ho totiz dostat.
@lalus inak dosiel mi prvy menzes po sekcii, tak dufam, ze sa to mlieko s M nepobije, to by ma mrzelo, mam aj cievku, ibaze mi predali v lekarni tu primerovo vacsiu CV-01, namiesto CN-01 a malemu je to velky prud do pusky, vsimla som si to az ked som otvorila balenie,. este mam neotvorene tri balenia, kedze sa nemaju vyvarat, tak som vzala styri ☹ . ach, ked si clovek pozor neda, predaju vam aj "posr.té" gate 😖
takze ak by mal niekto zaujem o (lakatačnú) vyživovaciu cievku pre novorodencov CV-01 (1,9/2,9mm), tak rada ponuknem-IP prosim.
@lalus nakoniec som zvolila motilium, lebo zhanat costi je na dlhe lakte..moja lekarka nechce predpisovat..
Inak moja mala ma len 7 tyzdnov tak sa bojim ze mi to nezaberie, lebo domperidon vraj zabera az neskor..len mne bylinky nezabrali, tak som vsadila na motiliun..
@kubkatka zabrali ti lieky? ja berem treti den 3x3 a zatial nic moc... mozno trosku... uvazujem ze este zvysim na 4x3.. vraj sa to moze...