icon

Lieky Domperidon, Motilium, Costi. Akú s nimi máte skúsenosť?

martinaho1
12. jún 2010

Mate niekto pozitivnu skusenost?

minicka
Odpoveď bola odstránená
majkushka
1. apr 2013

@jeny ahoj bereš costi stale alebo si vysadila ?

jeny
1. apr 2013

@majkushka ja som ho uz vysadila, uzivala som do 6teho mesiaca a pomaly vysadzala,uz som brala nakonec iba 1tbl denne a teraz kojim uz bez ale papame prikrmy tak teraz mam mliecka akurad pretoze pije uz menej casto

majkushka
1. apr 2013

@jeny ja som na nom zatial 3x 2 a rozmmyslam ako ho vysadit porad ?? maly ma za 2 tyždne 5 mesiacov plne kojeny

jeny
1. apr 2013

@majkushka no postupne po jednej tbl asi tak po tyzdni vzdy jednu uber, no ja som tiez skusala viac krat vysadit ale hned som to pocitila, pokial sme nepapali aj prikrmy tak sa mi bez costi fungovat nedalo lebo maly by hladovat. TAkze skusaj postupne,pomalicky po jednej tak postupne ich nakoniec uplne vysadis ked zacnem prikrmovat

majkushka
1. apr 2013

@jeny tak vysadit prvu vecernu ????? Dam 2-2-1 ?na tyzden a potom tiez vysadim obednu ?

jeny
1. apr 2013

@majkushka ano presne tak som to robila

majkushka
1. apr 2013

@jeny dakujem ako sa vam darí ?

annie6
Odpoveď bola odstránená
mucinka78
Odpoveď bola odstránená
michaelas13
17. apr 2013

ahojte maminky, prosim vás vedeli by ste mi niekto poradiť odkial si môžem objednať motilium/ costi bez predpisu? potrebovala by som aj dosť vela.... dakujeeeem!

kubkatka
18. apr 2013

@michaelas13 costi je len na predpis, takze motilium objednas napr. tu:
http://www.najlekaren.eu/zaludok/2314-motilium-... ....skvela cena
http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-...
🙂

majcicanda
25. apr 2013

ahojte kočky, chcem sa spýtať či ste niektoré čo ste brali costi nemali problém s priberaním... ja ho užívam pár tyždňov a pribrala som 4 kg ☹ ☹ 😒

naky
8. máj 2013

Motilium sa uz neda kupit, stiahli ho z trhu :'(:'(:'( mam po dojceni :'(

boka79
9. máj 2013

@naky
to odkedy?

beva_z
16. máj 2013

@majcicanda aj ja vela priberam pri nom, chuti mi jest velmi, som stale hladna

majcicanda
16. máj 2013

@beva_z tak ja to isté. je to horšie ako ked som bola tehotná. a to som pribrala len cca 4kg. teraz som to s costi už dobehla ☹

beva_z
17. máj 2013

ale ja beriem aj benedikt a senovku a vraj benedikt sa pouziva aj na zvysenie chuti do jedla, tak neviem

andysko
Odpoveď bola odstránená
egyptanka
12. júl 2013

baby neviete ako to je s costi resp. motilium v rakusku alebo v madarsku? tiez na predpis, pripadne kolko tam stoja?

sisinka76
Odpoveď bola odstránená
michalag
Odpoveď bola odstránená
kika1981
31. júl 2013

@egyptanka to by zaujímalo aj mna ... 🙂 som zvedavá či bude mat niekto s tým skúsenosti

vampgirl
Odpoveď bola odstránená
jankastubka
Odpoveď bola odstránená
ktarinka
Odpoveď bola odstránená
natalyas
11. aug 2013

@lalus prosim ta, myslis ze uzivat domperidon 4x4 dlhodobo je v pohode? vysadzat nemozem.. uz som skusila, ale hned mi kleslo mlieko..

lalus
11. aug 2013

@natalyas laktačné tvrdia, že je to OK...ja lekár nie som, takže jedine im veriť 😝 🤐
ja som brala 3x3 9 mesiacov, tiež sa mi nedarilo vysádzať... teda na 8 som zišla v pohode, ale keď som vysadila ďalšiu, tak mi kleslo do 4-5 dní mlieko. ale po tých 9 mesiacoch som to znova skúsila - veľmi pomaličky a šlo to. vysádzala som systémom, že som zišla z 9 tbl denne na 8, tam som bola 1,5 mesiaca, potom na 7 - to som brala mesiac a potom som každé 4 týždne vysadila jednu tabletku... zúfalo pomaličky, ale šlo to a na mliečku sa to neodrazilo.
držím palce, nech sa to aj tebe podarí

slavik
11. aug 2013

@natalyas ja vysadzam tak ako @lalus. Jednu tabletku tak po mesiaci mesiaci a pol. Teraz som znížila na 2 tabletky denne. Uvidím či to bude ok ak nie vrátmi sa na 3x1 ale dúfam že sa mi podarí zbaviť sa ich uplne. Ja ich beriem už osem mesiacov.