Lieky Domperidon, Motilium, Costi. Akú s nimi máte skúsenosť?
Mate niekto pozitivnu skusenost?
@majkushka no postupne po jednej tbl asi tak po tyzdni vzdy jednu uber, no ja som tiez skusala viac krat vysadit ale hned som to pocitila, pokial sme nepapali aj prikrmy tak sa mi bez costi fungovat nedalo lebo maly by hladovat. TAkze skusaj postupne,pomalicky po jednej tak postupne ich nakoniec uplne vysadis ked zacnem prikrmovat
ahojte maminky, prosim vás vedeli by ste mi niekto poradiť odkial si môžem objednať motilium/ costi bez predpisu? potrebovala by som aj dosť vela.... dakujeeeem!
@michaelas13 costi je len na predpis, takze motilium objednas napr. tu:
http://www.najlekaren.eu/zaludok/2314-motilium-... ....skvela cena
http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-...
🙂
ahojte kočky, chcem sa spýtať či ste niektoré čo ste brali costi nemali problém s priberaním... ja ho užívam pár tyždňov a pribrala som 4 kg ☹ ☹ 😒
Motilium sa uz neda kupit, stiahli ho z trhu :'(:'(:'( mam po dojceni :'(
@majcicanda aj ja vela priberam pri nom, chuti mi jest velmi, som stale hladna
@beva_z tak ja to isté. je to horšie ako ked som bola tehotná. a to som pribrala len cca 4kg. teraz som to s costi už dobehla ☹
ale ja beriem aj benedikt a senovku a vraj benedikt sa pouziva aj na zvysenie chuti do jedla, tak neviem
baby neviete ako to je s costi resp. motilium v rakusku alebo v madarsku? tiez na predpis, pripadne kolko tam stoja?
@natalyas laktačné tvrdia, že je to OK...ja lekár nie som, takže jedine im veriť 😝 🤐
ja som brala 3x3 9 mesiacov, tiež sa mi nedarilo vysádzať... teda na 8 som zišla v pohode, ale keď som vysadila ďalšiu, tak mi kleslo do 4-5 dní mlieko. ale po tých 9 mesiacoch som to znova skúsila - veľmi pomaličky a šlo to. vysádzala som systémom, že som zišla z 9 tbl denne na 8, tam som bola 1,5 mesiaca, potom na 7 - to som brala mesiac a potom som každé 4 týždne vysadila jednu tabletku... zúfalo pomaličky, ale šlo to a na mliečku sa to neodrazilo.
držím palce, nech sa to aj tebe podarí