Ľutujete, že ste odstavili dieťa od dojčenia?
Ahoj mamičky. Prosím podeľte sa o vlastné skúsenosti s odstavením a pomôžte maminám, ktoré to práve čaká. Ide mi hlavne o skúsenosti z 2- ročnými a staršími deťmi. Ľutuje niekto,že odstavil takto staré dieťatko?
@libka1 Bože fúúúúj. Preboha, veď to je sexuálna úchylka a malo by to byť trestné! Jdu blejt velebnosti
@misska22 Zase nepreháňaj, len aby si bola za chutnú😨 Aj do 15-tich môžeš kľudne, bude to také "koníkovske"😝
Nebudem sa s Vami baviť na tuto tému som skončila budem svoje dieťa kojiť dovtedy kým bude chcieť a nebudem mu zapierať niečo prirodzene chápem ženy máte prsia na niečo iné dôležitejšie ako sú vaše deti veľa šťastia prajem 😂
Ano lutujem. Keby som ju nebola v jednom roku nasilne odstavila, mohla byt teraz ovela lepsie stavana, krajsia, a tiez ukazkova studentka. Takto nie je dobre vyvinuta a da sa povedat, ze mentalne trochu zaostava za spoluziakmi, ktori este dudlovali mamkin prsnik v styroch rokoch. No nic uz to nevratim, ale presne ako Misska pise, pri dalsom neodstavim, nech kojim aj do puberty.
😀 😂
@misska22 Práve som si predstavila, ako si tvoja 25ročná dcéra odbehla od oltára, kde sa práve sobášila, lebo budeš ju dojčiť, dokedy bude chcieť a ona práve "chce" 😝 Psychiater čo na to vraví ?
@sun123 ja som porodila po 15 mesiacoch, kojila som do 10 mesiacov (odstavenia mi bolo luto), ale nedozadoval sa dojcenia po narodeni surodenca.

@libka1 jéj ty si ďalšia priberacia počas dojčenia do spolku priberacích...