icon

Má kojenie dvojročného dieťaťa zmysel?

kulumulu123
1. feb 2017

Ahojte making chcela by som sa opytat Na gas na,or co sa tyka kojenia... Drobec ma dva rocky stale sa kojime am ked prevadzke uz iba vecer PRI zaspavani inak Papa vsetky doteraz sme neboli ani raz chori an napriek detkemu kolektivu co ja osobne pripisujem prave kojeniu ale ked to spomeniem lekarke takmer kazda skonstatuje ze take believe decko sa predsa nekoji a ked mam dat mliko z class Len nevie ake CI to umele alebo kravske ktorom nutricna hodnota me nula nakolko okolo mlieka ani nepreslo kedze ani Len neskysne ako mlieko tak maximalne zosmradne.... preco ked sa matka snazi dat svojmu dietatu to najlepsie je vacsinou povazovana prinajmensom za divnu ak his rovno uchylnu??

Strana
z6
tinqua
3. feb 2017

@eaa zrovna včera sa mi snívalo, že ma naháňa obrovská fialová bradavka, bolo to skutočne desivé

eaa
3. feb 2017

@tinqua 😅

dai
3. feb 2017

@xstelinka cumim lebo na niektore sa neda necumiet... nabuduce ked nejaky pan bude svoju potrebu musiet vykonat uprostred parku verim ze budes tiez v pohode... ved ten pipik je uplne prirodzeny a ma chudak potrebu... a teba predsa nikto nenuti na neho cumiet😉

cuculiatko88
3. feb 2017

Kazda zena nech si spravi ako chce,je to jej vec,mne sa zda uz cez dojcenie 4 a viac rocnych deti

eaa
3. feb 2017

@tinqua Prepáč, musela som sa zasmiať, nechápem čo tu riešime..poväčšine sme tu všetky matky a robíme si navzájom zle, úplne zbytočne. Tak ako nedojčiaca matka môže byť dobrou aj lepšou matkou ako niektoré, čo dojčia, tak aj dojčiace matky a ich deti majú právo na dojčenie, hoci aj na verejnosti (úplne rovnaké právo ako detičky, ktoré papajú na verejnosti umelé mliečko z fľašky), a môžu pritom použiť šatky či plienku, ale rovnako nemusia, ak to nevyhovuje dieťatku, napr. ak na to nie je zvyknuté a chce sa počas dojčenia pozerať na mamu alebo ho zaujíma okolie, alebo ak to nepovažuje za nutné matka, skrývať sa, akoby robila niečo nehanebné...
Je to úplne prirodzená vec, a dieťatku sa nedá vysvetliť, teraz Ti nedám, lebo nie sme schovaní doma, ale poniektoré tu matky, ktoré dojčia na verejnosti, radi prezentujete ako fiflenky, ktoré majú potrebu svoje prsníky otŕčať okoliu. Človek má potom pocit, akoby také boli na každom rohu, ale pravda je, že väčšina z nás takú nikdy nevidela a tým, ktorým to z rôznych dôvodov vadí, príde nemiestne vidieť hocijakú dojčiacu mamičku, ktorej aj tak nie je nič vidno, ale dovolila si dojčiť svoje dieťa na verejnosti.

tinqua
3. feb 2017

@eaa ale ja chapem co hovoris, ja tvrdim de facto to iste..neviem kde nastal ten šum, v ktorom sa to straca...ja osobne som videla osobu v restike co si nedala elementarnu namahu skryt cele, ale ze cele prso, jednoducho dvihla tricko, natiahla bradavku a zacala trapit zurive dieta co sa evidentne nevedelo prisat...ono vravis nemame sa divat a ani sa clovek nechce divat, ale ten prvy moment ked sa pozrie uz nezmaze a kym pochopi co sa odohrava tak chut do jedla je tatam...o tomto hovorim. O materstve a o tom kto je zla ci dobra matka nehovorim nic. A inak sa vadit nechcem, len ten David bol argument jak delo...tak musela som.😔

kulumulu123
autor
3. feb 2017

😅😅👏👍

kulumulu123
autor
3. feb 2017

Toto malo patrit tinqua a prispevku o tom nadhernom sne

ladyvi
25. nov 2020

Keby si o tom hovorila suverenne ako sa ti to protivi, resp., ze ta to nejako "nerajcuje"😂 tak by si mozno ostala prekvapena, kolko zien to tiez nejak extra nepreziva.
Ja si pamatam ten pocit slobody, ked som v roku a pol odstavila a naliala si naradostena 2 plne pohare vinciska 😂😂😂 ziadne slzy, ale priznavam sa, trosku som rozmyslala, ci nie som velmi bezcitna...ze za tym "nasim spolocnym casom na cicke 250x v noci" neplacem 😂

Strana
z6