icon

Mám vydržať bolesť, alebo si mám dať klobúčik?

margarittaa
4. nov 2015

No ja stale bojujem s myslienkou ci si nasadit klobucik.kym sa mala prisaje je to hotové stredoveke mučenie. Nemam viditelne ranky,bradavka je len citliva na dotyk. Aj v podprde citim kazdu molekulu co sa opre o bradavku. Ked sa prisaje uz je dobre.ale tá minuta,to je iný hardcore. Mam vydrzat alebo nasadit klobucik. Bola u nas aj laktacna,ale nic svetaborme neporadila.akurat senovku a benedikt.tie uzivam a mlieka mam dost.

Strana
z3
margarittaa
autor
6. nov 2015

@ukulela pozerala som ale maju len jednu 85F.mne sa tak na hovno spi v podprde ze az. Musim pozriet niekde v inom obchode pripadne. Ale tie nika vyzeraju super

margarittaa
autor
6. nov 2015

@redlola no malinka malo otvara usta. Ale skusam a ked sa rozcerti tak pusinku otvori. Od narodenia ju tak malinko otvarala,nepokazil ju klobucik co som si asi 3x dala.
Bola som inak u doktora a ten mi šupol antibiotika.ze zapal. Bolest ustupila trocha tak uvidime.

margarittaa
autor
6. nov 2015

@beatrice1607 kojim v sede.v noci je to obcas unavne ale v inej polohe mi likviduje bradavky. Cez den budem experimentovat

libka1
6. nov 2015

dievca ty tu pises v takych neludskych hodinach. ak sa ti v podprsenke zle spi, tak si ju proste nedaj, hlavne sa vyspi, lebo za chvilu budes odrovnana 😅 aj hocikedy cez den ked dieta zaspi tak lahni a nic neries. pri prvom som tiez nemohla spavat, vtedy ked mala spala ja som bola hore a ked ona bola hore som padala na hubu. musis sa nastavit na jej rezim...

margarittaa
autor
6. nov 2015

@libka1 no cez den je to o hubu. Malinká ma akoby radar. Spí ale ked ja pomyslim na spanie hned je hore. V noci spi v poho. Od desiatej do 3. Potom kazde dve tri hodiny je hore. Spravu do fora som pisala po odkojeni 🙂

libka1
6. nov 2015

@margarittaa to poznam s tym radarom 😀

ukulela
6. nov 2015

@margarittaa skoda velkosti :( skus im napisat, to su podprdy site na SVK, mozno ich budu sit, nech ti prezistia. ono tie bambusove su haklivejsie na pranie, np jasom objednavala dve a nosim ich uz rok vkuse. len ked su obe v prani,alebo potrebujem ciernu pod oblecenie, takdava inu. trocha sa zozmolkaveli, a tiez vidiet miesto, kde si natieram lanolin, ale tak toto nie je striptizova podprda 🙂 kamoska si ich brala na moju radu tiez a chvalila. úre mna je hlavne, ze mineodieraju bradavky.

okataivana
6. nov 2015

@margarittaa skus to vydrzat, je dost mozne ze keby si si dala klobucik tak by babatku trvalo dokym by sa vedelo prisat.
cez klobucik je to drina!a niekto vravíí ze sa pouzívanim klobucikov straca mlieko.
ja si to sice osobne nemyslím, dcerku prvorodenu som kojila 30m, zaciatky boli len cez klobuciky lebo som mala vpadnute bradavky, a nevedela sa prisat. ked som zabudla klobucik to bolo hotova katastrofa!
potom prisiel cas, kedy malej to zacalo vadit, a jednoducho ho chytila a zahodila, po cas sa mi bradavka vytiahla, takze potom som uz len dojcila bez klobucikov.
ked sa ti pekne vie přichytit, tak by som skor vydrzala, jako davala klobuciky bude to změna pre mimco a nemusí p apat tak jako bez klobucika
vela stastia a hlavne bezbolestne prisatia!!!
ivana

redlola
6. nov 2015

@margarittaa počuj ešte ma napadlo, že aj moja otvárala málo pusinku, potom sa zistilo, že mala dosť prirastenú uzdičku, aj hornú, aj dolnú. to sme prestrihávali, keď mala okolo 8 týždňov. dovtedy som sa tráááápila. Skús zavolať nejakú laktačnú poradkyňu, nech to skontroluje. Ja som bola s malou aj u pediatričky, povedala,že to má v norme a ked bola u nás laktačná, ktorá je mimochodom aj orl lekárka, strihla jej to a zrazu rapídne ubudli problémy s kojením.

margarittaa
autor
6. nov 2015

@redlola bola tu laktacna a ma sa mi ozvat. hornu ma dost kratku vraj

margarittaa
autor
6. nov 2015

@okataivana my sme skusali aj s aj bez. s klobukom sa naje za min na prasknutie a bez klobucika sa hra a cucka aj polhodinu

margarittaa
autor
6. nov 2015

@libka1 to je ak z hororu. spí tak si porobim veci a už už si idem lahnut, pozrem na nu ako sladko spí vedla v posteli a ona oci ako SOVA. zacne sa rehotat a potom plakat ciže sme dospali, ja urcite :D

margarittaa
autor
6. nov 2015

@ukulela skusim, ciže si nenosila do podprdy tie vložky. mne v noci neskutocne narastli kozy. som spala prvý krat s podprdou a vlozkami kvoli infekcii aby sa tam nedostala, rano prsia naliate a teraz ma jedno boli. sa bojim že som si mliekovod zapchala ☹

margarittaa
autor
6. nov 2015

vcera som bola u doktora. popisala som mu že mam rezavu bolest v pradavkach. hned mi dal antibiotika. že s ami ulavi. dnes som si dala druhu tabletku a nic, žiadna ulava. porazi ma :(

espresso
6. nov 2015

Asi mas drobne trhlinky... Mozes pouzit klobucik a medzi kojenim aj nejaku mast na hojenie.

luba41
6. nov 2015

@margarittaa rezavá bolesť pri prisatí je sposobená mykozou..tú treba preliečiť..ale určite nie ATB..tie Ti ešte viac rozmnožia kvasinky v tele..

libka1
6. nov 2015

@margarittaa nic nerobit, zalahnut v momente ked lahne dieta 😀 ine ti neostava, moja dcera bola taka ista. ja som bola taka vytocena z toho ze ked ona zaspala mne sa nedalo, som sa nutila a nic... a ked otvorila oci tak mna hned valalo do postele, som chodila som zavretymi ocami po byte 😀

ukulela
6. nov 2015

@margarittaa nosila som aj vlozky - na von urcite a musela som si davat aj pri kojeni - lebo ked som prilozila maleho azacal sat, tak sa mi spustilo mnlieko aj z druheho - ako reflex ... takze par baleni vloziek som minula. ale prave kvoli infekcii som si ich menila casto, aj ked vyzerali suche. teraz uz nemusim nosit, uz mam ustalenu tvorbu mlieka. neboj, ono sa to zastabilizuje. prvy mesiac je boj, kym si telo zvykne, kym sa cecky "naucia" kolko maju davat ... ale teda ak sa da, kojenie je vyhra nad UM. ale ak by to neslo /kvoli zdravotnym problemom/ nerob si tazku hlavu ...

ukulela
6. nov 2015

... a tiez teda nie su vlozky, ako vlozky, niektore mi boli take nepsijemne, papierove, najlepsie bopli asi johnson ... to jeloteria, ked ich nemozes otvorit a chytit.

margarittaa
autor
6. nov 2015

@luba41 a mam si kupit volno predajný liek na mykozu ci zas ist k doktorke?

luba41
6. nov 2015

@margarittaa stačí v lekárni Imazol alebo Canesten krem--natrieť 2xdenne a nemusíš zmývať..aspon 10dní..po pár natretiach by mala prísť úlava.. a dbať na správne prisatie a nepoužívať cumel, flašu s cumlom, odsávačku, klobúčiky a pod..

margarittaa
autor
6. nov 2015

@luba41 dakujem,vyšlem muža zajtra.lebo tie antibiotika nula bodov

modrofuzik11
7. nov 2015

mala som ten isty problem. klobuciky mi velmi pomohli. ta bolest je priserna. bradavky som si ukludnila bepanthenom a oddychli si aj vdaka klobucikom. odporucam, chod do toho.

andulam
7. nov 2015

ja som si tiez pri kojeni aj poplakala od bolesti,nedalo sa to vydrzat,kamaratka ma presviedcala,ze to prejde do dvoch tyzdnov a mala pravdu,aj to potom preslo.klobuciky som na zaciatku pouzivala ale nie kvoli tej bolest,ked som kojenie nemohla zniest a chcela som,aby si prsia oddychli,mlieko som odsala a dala som malej z flasky.viem,ze by sa to robit nemalo,ale kojim vyse 15mesiacov 🙂 a pouzivala som krem na bradavky z Dm drogerie-Babylove+doma som podprsenku nenosila.

maykaaa1122
9. máj 2017

klobuciky mi velmi pomohli. ta bolest je priserna. bradavky som si ukludnila bepanthenom a oddychli si aj vdaka klobucikom. odporucam, chod do toho.

Strana
z3