icon

Môže dojčiaca matka jesť sushi?

13. máj 2025

Skúšali ste či radšej neskúšať? 🥲

diewcatqoo
13. máj 2025

Ano, dala som si hned par dni po porode 🙂

autor
13. máj 2025
@diewcatqoo

Ano, dala som si hned par dni po porode 🙂

@diewcatqoo aj losos atď? ☺️ mám strašnú chuť

diewcatqoo
13. máj 2025

Jasne, vsetko. Tie bez masa som jedla aj v tehotenstve.

vazka1
13. máj 2025

Nie. Citala si si riziko? Stoji ti to za to takto pokusat?

jajamalka
13. máj 2025

Nepapám, ale jem a všetko. S mierou.

autor
13. máj 2025
@vazka1

@vazka1 práveže preto sa pýtam. Pretože nepapam všetko ..

mamutka
13. máj 2025

V tehotenstve som to nejedla a počas dojčenia neskor, ale len zeleninové. Aj keď je to jedno, ľudia čo s tým robia majú od toho ruky, nože, všeličo sa dostane aj na ostatné. Len prosím ta ako dospela žena nepíš/nehovor o sebe že papáš/nepapáš.

autor
13. máj 2025
@mamutka

V tehotenstve som to nejedla a počas dojčenia neskor, ale len zeleninové. Aj keď je to jedno, ľudia čo s tým robia majú od toho ruky, nože, všeličo sa dostane aj na ostatné. Len prosím ta ako dospela žena nepíš/nehovor o sebe že papáš/nepapáš.

@mamutka a prečo by som nemohla. Staraj sa o seba pre boha. Keď žereš tak žer.

mamutka
13. máj 2025

Si normálna? Slušne som ti odpísala. Ešte som použila slovo prosím. Pre tvoje dobro, lebo ak dospelý človek o sebe hovorí že papá, tak si okolie ťuká na hlavu. A ty mi napíšeš, že ja zeriem? Ty nie si v poriadku, ale tak asi hormóny….

autor
13. máj 2025
@mamutka

Si normálna? Slušne som ti odpísala. Ešte som použila slovo prosím. Pre tvoje dobro, lebo ak dospelý človek o sebe hovorí že papá, tak si okolie ťuká na hlavu. A ty mi napíšeš, že ja zeriem? Ty nie si v poriadku, ale tak asi hormóny….

@mamutka asi ty nie si normálna, proste načo? , prečo ? sa máš vôbec čo vyjadrovať k tomu. Ak si to myslíš, že by dospeli ľudia nemali hovoriť o sebe, že papáju, tvoja vec. Nikto sa ta nepýtal na názor. Tým, že si poprosila to neospravedlňuje, že teba nič do toho. Dajme to na hormóny, pre mňa za mňa 😃. Pre tvoje dobro ti Radim, nestaraj sa do druhých.

mamutka
13. máj 2025

Ja sa nepotrebujem ospravedlňovať 😅 kľudne sa tak ďalej vyjadruj. Sú ľudia, ktorí bežne používajú veľa zdrobnenin a sú všeobecne stále láskaví, také slniečka. Ty si ovsem okamžite na slušný koment zareagovala agresívne a hrubo len preto, že niekto vyjadril názor ktorý sa ti nepáči. Každý sme nejaký.

autor
13. máj 2025
@mamutka

Ja sa nepotrebujem ospravedlňovať 😅 kľudne sa tak ďalej vyjadruj. Sú ľudia, ktorí bežne používajú veľa zdrobnenin a sú všeobecne stále láskaví, také slniečka. Ty si ovsem okamžite na slušný koment zareagovala agresívne a hrubo len preto, že niekto vyjadril názor ktorý sa ti nepáči. Každý sme nejaký.

@mamutka Zjavne nemáš pojem o agresívnom a hrubom správaní. Ver, že také správanie odomna by si nepredýchala. Pekny deň ! 😀

mamutka
13. máj 2025

Ďakujem, aj tebe pekný deň 🙂

rozculena
13. máj 2025

prosím ťa,NAPAPAJ SA,možno prestaneš byť agresívna🙄

terezkaarthuramax
13. máj 2025
@vazka1

@vazka1 ake je riziko?

kiki68
16. máj 2025

Ano, hned o par dni som si dala sushi. Tiez som hned na treti den jedla garnely, co mi navaril muz. Chcel mi konecne po 9 mes dopriat 😂