Môžem začať kojiť dieťa v 5. mesiaci života?
ahojte baby, mam doma 5 mesacnu dcerku sme na UM....Je to na dlho vysvetlovat ze preco...dnes mala tak otvarala usta ked mi videla prsnik prislo mi to vtipne lebo nekojim uz 3 mesiace a zaroven ma napadlo,ze keby ju teraz zacnem prikladat tak to sa mi zacne tvorit este mlieko?nikdy som nad tym nerozmyslala....nemyslite si ze chcem zacat kojit,len to sem davam ako diskusii lebo ma to zaujima ze ci to uz niekdo vyskusal, alebo ze ci by to fungovalo....alebo mlieko je v tele len hned oo porode? a ked sa neroztaha uz nieje?nenapadla vas niekedy taka myslienka? dakujem za nazory...pekny den...
Tiež mi to pár dni vrta v hlave. Mala bude mat 3m narodila sa veľká, mala žltačku bola som po cs takže mm nešlo, potom aj šlo ale málo a mala hladná a kvôli zltacke musela papať. Do toho stres aby priberala a skončila som :( no nenapadlo by ma že sa to dá. Myslíte že aj po takej dobe by mm nabehlo? Cítim že tam nič nemám:(
@tortelinka ako casto si odsavala?
@emiliana1983 kedy sa dalo, ale aj tak sa nepodarilo, malý sa neprisal

Ja malú nekojím 3 mesiace a mlieko stále mám...síce nie veľa, ale je tam...A jasné, skúsiť to môžeš, čoby nie 🙂