Odmietanie mlieka z kojeneckej fľašky

mira2802
26. máj 2016

Dobrý deň mamičky,dúfam že niektorá z Vás mi bude vedieť poradiť.Mám 11 mesačného syna ktorý mi odmieta už 6 dní piť mlieko z fľašky.
Som zúfala pretože je nervózny a nevie zaspať. Pri fľaške sa ukludnil a zaspal ale teraz sa len trápime.Dávam mu mliečko do hrnčeka ale to nieje ono i keď sa napije no viac ide mimo.Má niekto z Vás takéto skúsenosti a ako ste to riešili? Prosím o radu. ☹ 🙄

ewelyn3
26. máj 2016

skus mu dat to mliecko do plastovej flasky od kubik water..s tym sosacikom.
ale mozno nie je problem vo flaske, ale v mlieku..ze mu uz nechuti, alebo ho proste uz nechce pit. kamaratka mala podobne s dcerkou, ked mala 8 mesiacov zacala uplne odmietat mlieko a proste jej ho musela prestat davat. teraz ma 6 rokov a mlieko stale proste nechce, lebo ze jej nechuti..
hovori sa ze mlieko nie je pre kazdeho...
ale drzim palce, aby sa vam to podarilo vyriesit 🙂

mira2802
autor
26. máj 2016

dakujem za radu .no skúšala som aj do plastových fliaš .Aj aj od kubika aj z nastavitelním cucákom a nič
jedine z hrnčeka.aj to viac skončí mimo

malll
26. máj 2016

ANI NASA MALA VOBEC NECHCE MLIKO MA 16 MESIACOV A UZ SME SKUSALI VSELICO.DALA SOM JEJ TAM AJ GRANKO.NAJNOVSIE PIJE PO LYZICKACH KED PIJEM KAVU ZE AJ ONA MA KAVICKU A TO TIEZ LEN TROSKA.JA ROZMYSLAM ZE JEJ KUPIM TEN POHARIK S TAKYM SOSACIKOM LEBO UZ ANI VODU ANI CAJ NECHCE PIT Z FLASE A KED PIJE Z POHARA TAK JEJ TO LEN VSADE VYTEKA.

martina1993210
27. máj 2016

@mira2802 Zdravím ťa,tak toto iste sme zažili aj my. Maly mal 1rok aj 2mesiace asi a dovtedy pil mlieko vždy ráno medzi tým bol aj prikrmovany až jedného dňa odmietol fľašu z mliekom. A nechcel fľašu ani mlieko vidieť ani s pohára piť akurat trochu na lyžičku. A okrem cajika s fľaše nevipio nic. Iba caj a keď videl mlieko fľašu odhodil. Asi už mal dosť mlieka bol z neho prevedený a asi je aj tvoje dieťa. Keď necce piť mlieko s flase. Ale zase môj zje všetky mliečne výrobky,a vždy večer mu varim krupicu. A to spapa. Asi tak naša situácia 🙂