icon

Porucha na elektrickej odsávačke Medela Swing

evitka83
5. júl 2020

Caute kocky. Prosim Vas mate skusenost s opravou tejto elektrickej odsavacky? Velmi zoslabol tah mlieka, niekedy skoro vobec. Nie je tak vypouzivana, aby jej odisiel motor, vseho vsudy cca 4 mesiace. Pomohla niekomu vymena nejakych komponentov, aby sa znovu rozbehla? 😊 dakujem

lesna_vila
5. júl 2020

samozrejme treba meniť hlavice, ja mením po 5m vždy, už idem mať tretiu sadu. potom skontroluj špongiu- filter v motore, či nenasala mlieko

lesna_vila
5. júl 2020

tuto to máš opísané, hlavice sú odfotené starší typ ale to je principiálne jedno https://medela.sk/blog/tazkosti-pri-dojceni/zni...

daniela1911
5. júl 2020

@evitka83 prečistí motor cez nasávanie mydlovej vody - opis je v návode. Poznáš hneď rozdiel.
Skontroluj si ešte tu bielu membránku, či nie je deravá keď sa natiahne.

lesna_vila
6. júl 2020

@daniela1911 ja by som motor nečistila ak nikdy nenasal mlieko

daniela1911
6. júl 2020

@lesna_vila mne nenasal, ale dostalo sa mi do trubice, a vyčistila som to celé a všetko Ok. Pokial dodržia postup, nemá sa čo stať.

lesna_vila
6. júl 2020

základ je výmena membrány, prípadne celej hlavice, čo presne píšu v návode konkrétnej série.
@daniela1911 no veď ak sa ti dostalo niečo do hadičky tak to je indikáca na prečistenie motora. ja mam hadičky celé čisté aj po roku odsávania

daniela1911
6. júl 2020

@lesna_vila buď rada, z tej hadičky nie a nie vytrepať kvapky vody... 🙄
Mne sa to stalo hneď odzačiatku, mala som veľa mlieka.

lucik017
30. dec 2022

@daniela1911 prosim vas ako ste z tej hadicky dostali kvapky vody?

daniela1911
30. dec 2022

@lucik017 sušila som ju zavesenú a najlepšie pri radiatire

lesna_vila
30. dec 2022

fúkla som 🙂