Problémy s kojením.
Prosím vás poraďte mi. Už som naozaj zúfalá. 😢😢😢 Mám 4 mesačného synčeka. Je plne dojčený. Asi v pred mesiacom sme mali laktačnú krízu a stále sa z toho nevieme dostať. Už neviem kde robím chybu. Dojčím na požiadanie aj v noci papá každé 2 hodinky a stále mám máličko mlieka. Užívam aj senovku a benedikt. Jeden deň je dobre prsia sa mi nalejú a na dalšie 3 dni znova bojujeme. Doteraz mi aj pekne priberal preto si nemyslím že je to zlým prikladaním. Už takto fungujeme mesiac a už som z toho maximálne vyčerpaná. Fľašku mi úplne odmieta ani čají do neho nedostanem. Prosím vás poraďte mi. 😢😢😢 Ďakujem
@petrakl UM tvorbu mlieka nezastaví.ak má pocit, že ho treba, nech ho dá, dehydatácia je väčší problém....samozrejme ďalej skúšať, pomôcť si aj tabletkami, keď treba, strava, pitný režim a čo najviac byť podľa možnosti v pohode a pôjde to... a ak bude treba, aj s UM
@myjusiatko ja len ze uz je to 14mesiacov od narodenia syna a uspesne dojcim stale, dokonca sa mi po prvych narodeninach zacal sam odstavovat z flase a odmieta ju, len prso a pohar 😉😉 cumel a flasa nekazia nevyhnutne dojcenie, TO je fakt
@zuzuliennka1 prajem ti to. Som rada, ze ste pripad, kde problemy zatial nemate a dufam, ze ani mat nebudete. To ale neznamena, ze ina zena to bude mat tiez v poriadku. A o tom to je, informovane sa rozhodnut.
@myjusiatko ano, chapem, mozno som jedna zo sto mamiciek, ale preco hned vraviet, ze to nepojde, lebo 99 mamickam to nejde a dieta sa odstavi a bude odmietat... ked ja som sice len jedna, ale predsa len to ide ... 😊 ked to inak nejde, a naozaj sa vyskusa vsetko, tak kludne aj flasa, dieta potrebuje jest a pit, mozno bude dotycna tiez pripad “jedna zo sto mamiciek”, ako ja

@evittam toto nie je priestor na polemizovanie o homeopatii, je to overené a ak nechceš prispieť vedeckými informáciami a máš len rozne hoaxy z internetu, tak nebuď tá, ktorá bude ovplyvňovať ľudí nesprávnym smerom, tvoj príspevok nikomu nijak nepomohol, ale tie homeopatiká už veľa ženám, mojho syna som liečila od pol roka homeopatiou, kto mu kedy vysvetlil, že je to placebo a tak má na to reagovať, myslíš, že už sa s tým poznaním rodíme? 🙂