Vegan proteín pre dojčiace matky alergické na mlieko
Ahojte, vedel by mi niekto poradiť dobrý vegán proteín ak dojčím?
Potrebujem doplniť bielkoviny (kvôli opuchom po pôrode), no mám alergiu na mlieko a bolo mi odporúčané zakúpiť si proteín (aby som nemusela zjesť tomu masa a vajec 😀)
Nevyznám sa v tom, najviac sa mi pozdáva čistý hrachovy proteín (budem si ho pridávať do vegán jogurt napr, nechcem ho len tak piť). Ale skoro na všetkých uvedené, že nevhodne pre dojčiace ženy… Určite sú tu nejaké fitnesky a pod čo nejaký pili tak prosím raďte 🙂 Ďakujem.
Ja pijem vegan blend od my proteín. Jahoda bola skutočne fujky ale vanilka je veľmi dobrá. Aj biela čokoláda s malinami mi chutí.. 🙂
Či je vhodný pre dojčiace to neviem.
Ja mám vanilkový od powerlogy, ten mi chutí najviac. Ostatné mi veľmi nechutili, mne strašné vadí ta hrachová dochut, všade som to cítila.
Ja si kupujem ryzovy s kakaom v denns v Rakusku, ten je vhodny aj pre kojace zeny. Aspon ja som 3 roky mala ten a cely cas cvicila a aj kojila

Mala som hrachovy a bol vazne na grc. Neda sa len tak hodit do jogurtu/ mlieka, bude to chutit po hrachu. Mna z neho seriozne napinalo.
Ale su aj menej hnusne proteiny. Skus sa pozriet v nejakych bioshopoch, maju napr. ryzovy, kokosovy, mandlovy. Ja mam aktualne ryzovy a ten sa da, ale nie je to bohvieco.
Inak skus este zaradit strukoviny, tofu, tempeh ( a ano, mozes aj ked kojis).