Zabrala vám senovka grécka a benedikt lekársky?
Ake mate s týmito bylinkami skusenosti?
@amliv28 ja mam 3 deti a kojila som plne len tu poslednu aj vdaka Matysakovi napríklad suseda to nemohla ani pit lebo tej hned striekalo mlieko ze ho maly nestacil vypit... Maju ho v tescu ale lepsie cenovo ta vyjde vo vinoteke Matysak ja som si kupovala cele balenia a bolo to o dost vyhodnesie. Ale len to biele cervene mi kupil omylom muz a nezabralo ako biele 😉
@amliv28 Senovka nezabrala, maličké sa z vyhádzania dostalo a ja som pila bielu vinneu, aby som mala mlieko. Nečítala som si tu všetky príspevky takže neviem čo všetko ti odporučili a poradili, ale táto vinea, neviem, keď sme boli v porodnici tak si to tam dievčatá rozprávali. No a malá ma 2 a pol rok a kojím stále🙂
Ako som zistila tak spomínate aj Matyšák /hroznová šťava/, práve ho majú v akcii v Kauflande stojí cca. 2,79. Ale myslím, že je to ako vinea, či?
Ja som brala aj senovku aj benedikt zabrali a ked sa mi zda aj teraz sem tam ich uzivam mala ma 4mes prestym som pila aj matysak aj vineu mam v zasobe a aj cierne pivko ;)
@dominika1610 a pivko v akom množstve?za poharik?
@amliv28 Heheh, inak ja som tiež aj čierne pivo pila - pri staršom a to som mala dosť mlieka som pila väčšinou tzv."rezané" - keď sme boli vonku - a kľudne som vypila aj veľké. (a potom už len rýchlo nech sa zobudí a nakojiť lebo ešte som aj odstriekala minimálne 50-100 keď sa napil😀 ) Pri malej mi chutilo len čisté čierne - a tiež kľudne aj celé - ale pri nej mi to tak nezaberalo ako pri staršom. Ale vyskúšaj.😉
@amliv28 ja som mala rovnaky pocit pri mojich detoch. Tiez som si kupila senovku a benedikt, ale ked som si precitala pribalovy letak, nebrala som ich. Skusala som aj vineu, mlieka sice bolo viac, ale mna prehanalo a malu bolelo brusko ( to iste aj pri synovi). Mne osobne velmi pomohlo to, ze som malu zacala (bez ohladu na to, ci si pytala, alebo nie) dojcit kazde 2 hodiny, a to najma v noci. Vtedy sa mliecko najlepsie tvori. Uspesne som obe deti dojcila 19 mesiacov. Ale zaciatky boli, najma pri starsom synovi, velmi tazke, nakolko som nikdy nebola nijaka super dojka. Treba si hlavne verit 😉🙂
@amliv28 mne sa mala odtahovala od prsnika prave v tom zlomovom obdobi (mala cca 5-6 mesiacov), ked som si kupila ten benedikt so senovkou a jedna znama (lekarka) mi hovorila, ze to moze byt aj tym, ze jej to mliecko pomalsie tecie. Po cca nejakych troch dnoch sa to zacalo postupne zlepsovat a este som zabudla, ze poctivo som sa nalievala neperlivou dojcenxkou vodou, a to aj v noci ( flasa nemohla pri posteli chybat 😀 )
senovka ani benedikt nie..ale zabralo pit vela vody , biela vinea je zazrak mandarinka kazdy vecer a hlavne starodavny recept na mlieko - zaprazena rascovo vajickova polievka... okrem mlieka z nej babo i krasne prdka 😀
@amliv28 ja mam v plechovke radlera tak si dam aj cele 😉
vinea sa neda s matysakom ani porovnavat si pozrite zlozenie jednotlive hlavne ten podiel hroznovej stavy... vinea je uplny obug co sa obsahu hrozna tyka 😉
Kúpila som ten Matysek ale len červený už mali dúfam,že ah červený zaberie
😂😂😂

áno zabrala mi aj senovka aj benedikt, kapsule od swansonu, sú super určite neváhaj vyskúšať.