Zabrala vám senovka grécka a benedikt lekársky?
Ake mate s týmito bylinkami skusenosti?
@amliv28 Určite viem a verím ti. Prešla som si tým. Držím prsty nech je to ešte viac - aspoň toľko koľko treba dieťatku.😉
A ak máš rada čierne pivo - tak vyjde lacnejšie ako ten Matyšák - a myslím si, že ak ti ten zabral tak zaberie aj to pivo - a nemusíš sa ničoho báť - nič sa nestane.
@amliv28 hlavne treba casto prikladat a ze je dobre sa s mimcom kupat a tak nechat nech sa prisaje
@dominika1610
Musim jej odsavat a dávať do flasky nechce pit z prsníka
@amliv28 to som pri prvej dcerke robila ale po 2tyzdnoch som to vzdala lebo ona v noci jedla kazde 2hodky takze ja som skoro nic nenaspala kym som si odsala kym som zaspala a zas bola za chvilu hore
@dominika1610
Ale ja ju krmim aj umelým mliekom
@amliv28 aha 🙂
Nie, nic z toho, ani zaprazkove polievky, ani Matysakove vody, ani ricinuc blbostinus, ani benedikt ani senovka... Zabralo ked som sa konecne po 2t ukludnila, prestala tlacit na pilu, a potom ked prisla ku nam laktacna po 3t a povedala mi, ze, ved normalne kojis! A bola to pravda, len som o tom nevedela. Kedze som prvy tyzden az dva nemala ani kvapku, nicoho..
Pomohol mi v prvom rade: Manzel, Elektricka odsavacka, Snaha, Ukludnit sa, Laktacna s jej upokojujucou spravou bez zasahu, Pravidelne pit a jest - normalne, ziadne blbosti, a sypany roibos caj raz denne. Aha, a eset ze som dala decku na vecer umele mlieko ktoremu som sa tak branila a mne sa cez noc stihli naliat kozy. Konecne som nemusela "kojit" non-stop bez moznosti ist dakde... Potom nedostala UM az do pol roka skoro, cisto kojenie.
mne to pomohlo a stale pomaha 🙂 mala som take ze zvlast senovku a zvlast benedikt, teraz mam more milk plus kde su obe dokopy v jednej tabletke a ma to tiez dobry efekt na tvorbu mliecka 🙂 takze ja odporucam 🙂
@aspinka
Fuuu to je dost aj do peňazí aj aj piť to je to dosť sladké riedim to s voodu,biellu mali vypredanu som v KAUFLANDE všetkých od predavaciek až po skladnika zapojila do hladania bieleho Matysaka a dobre,že ma neporazilo,keď mi povedali,že ho zatiaľ nemajú normálne som bola toto hotová. 😂Muž mi hovorí,že čo mi je veď o nič nejde.Hocorim ty tomu nerozumies.😖 Tak ma to nahnevalo.😂
Ahojte, mam na predaj senovku aj benedikt, brala som to cca 5 dni, mlieko sa rozbehlo.Ostalo mi 60% balenia, predavam ich za 10€ aj s postovnym. Je tam toho este dost. Mozno to niekomu pomoze. Dakujem
Ostalo mi balenie sebovky aj benedikt, mozem posunut😉
Ako vysadiť senovku a Benedikta

@aspinka ´Ty si pila aj červenu aj bielu?