icon

Aké máte skúsenosti s pôrodnicou v Leviciach?

perlita007
17. dec 2024

Ahojte baby, prosím aké máte skúsenosti z porodnicou Levice, zvažujem tam rodiť, Dakujem

lucia13022023
17. dec 2024

Veľmi dobre. Keď čítam rôzne pôrodné príbehy, čo vserko za považuje za "nadštandard" a ja som to všetko mala v Lv bezplatne, bez zazmluvnenia, bez problémov.
Keby veľmi hľadám chyby, tak asi ani nenájdem. Vswrko úžasné od začiatku až po koniec.

perlita007
autor
18. dec 2024

@lucia13022023 a kedy Ste tam rodila? Teraz niekedy?? Veľmi rozmýšľam nad Lv, alebo Zv....keďže som od Krupiny,

lucia13022023
18. dec 2024

@perlita007 pred rokom

danielittar
18. dec 2024

Ahoj. Ja som tam rodila minulý rok v októbri. Izbu som mala nadštandard na gynde, nie na šestonedelí. Manžel mohol prísť kedykoľvek za nami. Pôrod som mala v pohode, milé pôrodné asistentky a zazmluvnehého som mala primára. Pomohli, poradili, vysvetlili amala som voľný pohyb, ale rodila som v noci a sála bola prázdna. Pôrodná sála ešte z čias socíku, pôrodné postele oddelené závesmi. Je aj možnosť súkromného boxu, ten je spoplatnený. Len vraj to tam momentálne prerábajú a sú v obmedzenom režime, pred asi 3t bolo šestonedelie zavreté a nové maminy boli kadetade na gynde, to si zisti, ako momentálne fungujú

eva5894
7. jan 2025

Ahoj za mňa zlá nemocnica už by som tam v živote nerodila.Porod zle spravený . Niektoré sestričky zle jedna milá sestrička taká blondína neviem meno.Mala som aj nadštandardnu izbu nič moc je tam tv mala chladnička a v noci sa tam nedá spať neviem ale počula som strašne kričanie a to nie rodiciek ako keby bola vedľa nejaká psychiatria.Rodila som v auguste.

nikcusska
28. jan 2025

Síce som mala pôrod ktorý postupoval sám úplne v poriadku, ale čo ma potešilo bolo že som mohla ísť hocikedy do sprchy, priateľ mohol byť pri mne celú dobu, mohla som vyskúšať vaginálnu náparku, šatku mi PA obviazala okolo brucha vraj by to malo pomôcť, mala som k dispozícii fitloptu….. a celú dobu so mnou nikto ani nekomunikoval proste mi dali taký ten kľud ktorý som asi aj potrebovala počas kontrakcií. Každopádne keď to zhrniem bola to veľmi príjemná skúsenosť, len hovorím, bolo všetko bez komplikácií