icon

Ako sa dostať domov z gynekologicko - pôrodnického oddelenia?

nikk3y
18. aug 2021

ako sa dostať domov z gyn.porodnickeho odd.?
celý deň čakám na vyjadrenie primára, čiže veľká vizita nebola, (zevraj ho odvolali) medzitým som bola na hematologii na infuzii tam mi primar povedal že môj KO je dobrý ... a od sestričky som zistila že dnes ani na reverz ma nepustia že si mám pockat do zajtra... no je to tu otrasne, sama na izbe, a vlastne za nič pre nič (zvysene hodnoty kys.mocovej) ... ale nedavam to už psychicky

Strana
z4
nikk3y
autor
20. aug 2021

určite nebudem riskovať a pozerala som aj porodnicu topoľčany alebo aj ta NR ☺️ len neviem nájsť na tu TO niečo aktuálne 🙂 ... v stredu mám u svojho dr. poradňu tak sa popytam na všetko 😊☺️ ...
z hematologie som mala že som anemicka a že teda musím chodiť na tie infuzky, no a posledný termín bol teraz 18ho (ale toto sme riesili cez gynekologa, kde sa mi stav zlepšil už... a tu spravu som zakladala iba kvôli tomu aby vedeli že chodím na infuzky, 18ho som šla sama na polikliniku a KO od primára na tej hematologii bolo dobre že aj medzi infuzkami sa mi aj hsmoglob. zvyšoval a že už viacej infuziek nepotrebujem) no oni odomna chceli túto starú lekársku správu kde sme začali iba riešiť tieto infuzky a novú lek.spravu odomna sestricka nechcela že to si mám nechať ja...

nafka0483
20. aug 2021

@nikk3y Pohladaj recenzie, popytaj sa a vyber si podla pocitov aby si sa tam citila dobre. Ked budes psychicky v pohode, tak aj porod bude lahsi 🙂 drzim palce, to co tu pisala jedna o Nitre znelo naozaj dobre.

nikk3y
autor
20. aug 2021

@nafka0483 ďakujem ❤ ste zlaté všetky a presne že aj ta NR neznáma zle

natalia912
20. aug 2021

@nikk3y keď by som si mala vybrať podľa skúseností kolegyne z NR a vlastných skúseností z lv, tak určite lv...keď mi hrozila NR tak som sa skoro zrútila 🤣 ale to je len môj názor...ty urob ako uznas za vhodné...keďže sa ti lv nepozdávali...ale tak ti poviem...že nevedieť zlé správy je niekedy lepšie ako vedieť všetko🙂 to k tomu že sa ti nevyjadrili k zdravotnému stavu...pre tvoju psychiku je to tak lepšie...a nemyslím si že by si šla do nemocky len tak pre nič za nič ako ty píšeš... každopádne všetko dobré a nech su tvoje rozhodnutia správne🙂

bebotka
21. aug 2021

@nikk3y nuž len choď do Nitry a potom zbadáš čo je ignorácia pacienta a nie nadávať na všetkých a všetko v Leviciach, nepochopím, že prečo si vôbec nastupovala do nemocnice, keď si si tak istá, že tebe nič nieje a si úplne ok a všetci okolo teba sú za idiotov a neschopákov, v tej nemocnici je okrem teba x žien tam ti nikto nebude stáť za riťou, tie sestričky majú roboty aj bez takýchto žien čo nevedia čo sami zo sebou. Keď chceš služby hotela tak chod rodiť do Kocha a máš to vybavené. Ja som rodila aj v nitre a aj v leviciach a fakt na levice ani krivého slova nemôžem povedať. to naopak v nitre som ležala s predčasniatkom a nebol mi nik ochotný nič povedať, lebo žiadny z lekárov čo chodili na vizity nepatril k tým predčasníkom a ked som sa tam išla spýtať, tak bud vôbec neotvorili, alebo tam nebol malej ošetrujúci ako naplakala som sa tam veru dosť.

janka_266
21. aug 2021

@bebotka súhlasím, v nr som síce nerobila, ale pochybujem, že v Leviciach sa od februára kompletne vymenil personál, tam ešte aj pani upratovačky boli mile, takze neviem kde nastala chyba. Mna tam tiež poslali pred pôrodom kvôli horším výsledkom z moču a vyššiemu tlaku, a síce sa ani jedno počas pobytu už nezopakovalo, nepustili má domov len tak. A vždy keď som sa spýtala aké sú výsledky a čo bude ďalej, tak každý pekne odpovedal.

andula2020
21. aug 2021

@floren ahoj bol ten lekar dr Mark Csonka??

nikk3y
autor
22. aug 2021

@natalia912 ahoj ďakujem pekne 😊

nikk3y
autor
22. aug 2021

@bebotka
nastupovala som kvôli tomu že ma doktorka vystrasila (gynekologicka -ktora sa strieda s mojim v ambulancií) a nechcela som nijako ohrozit babatko (keďže sme si svoje kvôli babu vytrpeli s priatelom) a nič viacej mi k tomu nepovedala iba to že mám vysoké hodnoty tej kys. a že by bolo dobre byť pod dohladom .... ale ani som sa nepytala... šla som si po výmenný a nastúpila som.. a ak by človek mal fakt byť na pozorovani s takými hodnotami alebo so zd.stavom tak nenechám pacientku v kúte celé hodiny bez ničoho, žiadneho vyjadrenia, a ešte oblbuju, jedna vraví to a druhá zase iné (bola som tam poslana hlavne kvôli tej kyseline a riesili úplne niečo iné čo ja som už dávno riešila na hematologii a môj stav bol oveľa lepší) čiže ani neriešili nič keďže raz či dva krát čo mi brali krv -výsledky nikde nič, vyšetrenie taktiež nic a keď sa človek šiel spýtať keďže som rannú vizitu nemala tak ma odpalkovali... takže asi tak a nie že ja neviem čo so sebou 👍
aha tak vidíš a presne som ja bola takto tu v lv len s tým že ešte babo je našťastie v brusku 😊
a ešte p.s (hematolog usúdil že na infuzky nemusím viacej chodiť keďže sa mi stav upravil, a aj hladina Hemog. sa medzi podaniami zvyšoval, a odkedy som aj doma tak ani nohy nemám opuchnute (čiže to bolo kvôli nedostatku zeleza a nie že zvýšenej kyseliny) 🙂
a ináč už som tu písala že mne nešlo o 5* hotel (som si tu kuticu zutulnila) ale o to aby boli ochotný ma oboznámiť s výsledkami alebo už len všeobecne s mojim zd.stavom (keďže na to ma každý z nás právo... no ja som nevedela ani prd 👍) 🙂 ale to je jedno už boli aký boli ...
(ale ak budem musiet byt odkazana na tuto porodnicu, tak len už na pôrod a čím skôr domov, svoje dieťa im na starosť nenechám po tom ako sa chovali a čo som aj tam videla... a taktiež si beriem prostriedky na vyhubenie havedi, a Sanytol vonavy ☺️a velaa podloziek na posteľ 🤷‍♀️☺️😊🤣)
uvidí sa čo bude o pár dni, alebo na termín 😊

bebotka
22. aug 2021

@nikk3y nuž ležala som na gynekologii viac krát a ani mne nikto nikdy nepovedal, aké mám výsledky a ani som to neriešila, verila som im, že chcu pre mňa a pre moje dieťa len to najlepšie. Ked som sa na to pýtala známej čo tam robila tak mi povedala, že to riešia len ked sú veľmi zlé výsledky a treba už niečo robiť s tým a nielen pozorovať. Ono netreba porovnávať gynekologiu s pôrodnicou to sú dve odlišné oddelenia s inými sestrami a k tomu sanytolu no neviem či budeš mať po takom fajnom pôrode náladu niečo sanytolovať budeš rada, že si rada a tak isto budeš rada, keď ti malé na chvíľu zoberú sestričky a ty sa budeš môcť kľudne osprchovať či si umyť vlasy a nemyslieť na to, či neplače alebo negrcká. A ešte ak tam pôjdeš rodiť sem, tak ani na pôrodnickom ti nikdy nepovedia výsledky skríningov detí hneď, až na druhý deň na vizite a niekedy ani to a až v prepúštacej správe ich budeš mať zaznačené, lebo ak je všetko ok tak to nikto nerieši jedine ak by bol nejaký problem

floren
22. aug 2021

@andula2020 máš s ním skúsenosť?

nikk3y
autor
22. aug 2021

@bebotka no tak som zvedavá 🤷‍♀️ čo z toho bude všetkého.. a neviem viacerí vraveli ze tu čo bol personál bude aj keď pôjdem rodiť čiže neviem 🙂
možno mali blby deň celý personál 🤷‍♀️ alebo čo im bolo, si možno mysleli a šak nejaká 15r.je tehotná 👍a nepotrebuje ziadnu starostlivosť,ani nič insie 🤣 ...
ale neriešim ak pôjde o život môjho bábätká alebo môjho tak sa to bude riešiť🙂 keďže viacej zien či už odtiaľto alebo zo známych mali zle skúsenosti 😊 ... necháme sa prekvapiť 🤷‍♀️
p.s vypínam zvonček ☺️ po pôrode píšem ako som dopadla 😊 či sme nesli nnakoniec inam alebo či sa umudrili

veronika946
24. aug 2021

@nikk3y vzhladom k tomu ze s babatkom budu “robiť” uplne ini ludia, bud v klude, hlavne aby si sa ty dovtedy trosku zobudila…

nikk3y
autor
24. aug 2021

@veronika946 dúfam ☺️ že všetko bude ináč 🙂

Strana
z4