icon

Body pre novorodenecké oddelenie

anavixy
7. máj 2025

Ahojte, mamičky, ak by sa u Vás našlo nepotrebné oblečenie - hlavne BODY (prípadne pyžamkové overaly) vo veľkostiach 50-56-62 a chceli by ste sa ho zbaviť, veľmi rady sa ho ujmeme na novorodeneckom oddelení v LV. 🙂

michaela329
7. máj 2025

@anavixy môžem 😃 napíš prosím adresu presne kam.

anavixy
autor
7. máj 2025
@michaela329

@anavixy môžem 😃 napíš prosím adresu presne kam.

@michaela329 píšem ss 🙂

sisinka001
7. máj 2025

@anavixy ak sa mi podarí niečo nájsť ešte, keďže som veľa popredávala, rada pošlem🙂, poprosím ťa adresu

jvasenka
7. máj 2025

@anavixy ja mám po dievčatku len nie som z levíc a nechcem ani vedieť koľko by vyšla pošta 😵‍💫

lenkakoc444
7. máj 2025

@anavixy bavlnene plienky Vam netreba? Prip. vanicku?

anavixy
autor
7. máj 2025
@jvasenka

@anavixy ja mám po dievčatku len nie som z levíc a nechcem ani vedieť koľko by vyšla pošta 😵‍💫

@jvasenka samozrejme, chápem 🥲

anavixy
autor
7. máj 2025
@lenkakoc444

@anavixy bavlnene plienky Vam netreba? Prip. vanicku?

@lenkakoc444 plienky kľudne áno, tie sa naozaj rýchlo strácajú.. 🙂

janka_mamka
15. máj 2025

@anavixy vzhľadom na to , že som tam v septembri 2024 rodila a bola som maximálne spokojná rada pošlem. Pošlite mi prosím adresu , alebo dá sa zaniesť aj osobne ?

anavixy
autor
15. máj 2025
@janka_mamka

@anavixy vzhľadom na to , že som tam v septembri 2024 rodila a bola som maximálne spokojná rada pošlem. Pošlite mi prosím adresu , alebo dá sa zaniesť aj osobne ?

@janka_mamka jej, to ma tesi 🙂 ano, kludne aj osobne, mozete mi napisat, ked budete vediet cca kedy by ste prisli. Dakujem 🤗

bebina23
15. máj 2025

@anavixy poprosim tiez adresu kam to poslat

gerberocka
15. máj 2025

Aj mne prosím pošlite adresu 🙂

janka_mamka
15. máj 2025
@anavixy

@janka_mamka jej, to ma tesi 🙂 ano, kludne aj osobne, mozete mi napisat, ked budete vediet cca kedy by ste prisli. Dakujem 🤗

@anavixy Super , sme z Vrábeľ tak keď budeme mať cestu do Levíc napíšem a donesieme osobne. Snáď to bude aktuálne stále 🥰🥰🥰 touto cestou pozdravujem úžasnú sestričku, ktorej meno neviem 😅🤣😅 bez nej by som to nezvládla. Úžasná podpora a prístup a vašu porodnicu chválim všade 😇🥰

gagafisch
16. máj 2025

@anavixy ja mam manualnu odsávacku (zn. Medela) so vsetkym prislusenstvom..velmi málo pouzivanu (2 mesiace)..ak by ste chceli, je vaša.. kludne vam to aj prinesiem.. 😊