Ktorá škôlka v Leviciach je najlepšia?
Ahojte s akou škôlkou ste spokojne v Leviciach? Sú zmiešané ohlasy na každú tak sa nevieme rozhodnúť.
@anonym_autor ja odporúčam škôlku na T. Vlnovej veľmi dobrá starostlivosť aj keď menšia škôlka ale na Dopravnú urcite nie. Samé auta cyklisti veľká premávka pri škôlke. Ešte by si mohla uvažovať o škôlke na Konopnej veľmi dobre varia. Detičky dobre papaju
My sme veľmi spokojní na Vinohradoch. Síce len teraz nastúpil, ale som veľmi spokojná, na dňoch otvorených dverí ma veľmi oslovila tá škôlka, veľmi dobrú auru má, milé pani učiteľky, veľké priestory, dobré vybavenie pre deti, veľa krúžkov.
@anonym_autor ja odporúčam škôlku na T. Vlnovej veľmi dobrá starostlivosť aj keď menšia škôlka ale na Dopravnú urcite nie. Samé auta cyklisti veľká premávka pri škôlke. Ešte by si mohla uvažovať o škôlke na Konopnej veľmi dobre varia. Detičky dobre papaju
@markusrasford na Vansovej, učiteľky kričia na deti, že ich počuť v širokom okolí, to nie je veľmi dobrá starostlivosť
Na každú sú zmiešané ohlasy.
Na konopnej je riaditeľka vynikajúca, učiteľky uz nie.
Perecka to isté.
@markusrasford na Vansovej, učiteľky kričia na deti, že ich počuť v širokom okolí, to nie je veľmi dobrá starostlivosť
@anonym_736c5b bývam pri tej škôlke, chodím okolo nej denne uz tri roky a ani raz som nepočula ziaden krik. Okrem detského pištania.
@anonym_736c5b bývam pri tej škôlke, chodím okolo nej denne uz tri roky a ani raz som nepočula ziaden krik. Okrem detského pištania.
@lucia13022023 Tak ja mám asi smolu, nechodím denne, ale koľkokrát som išla doobeda okolo, vždy tam učiteľky nepríjemne kričali po deťoch. Pri žiadnej inej škôlke som to nezažila.
@lucia13022023 Tak ja mám asi smolu, nechodím denne, ale koľkokrát som išla doobeda okolo, vždy tam učiteľky nepríjemne kričali po deťoch. Pri žiadnej inej škôlke som to nezažila.
@anonym_736c5b aj facky by mohli rozdávať
A okružná ? Mate skusenost?
@anonym_736c5b aj facky by mohli rozdávať
@anonym_c44158 bijú tam deti?
@anonym_736c5b túto máme najbližšie. Aj tu bývame hneď nepočula som krik ale zase som počula reči že kričia po deťoch áno.
@anonym_736c5b túto máme najbližšie. Aj tu bývame hneď nepočula som krik ale zase som počula reči že kričia po deťoch áno.
@anonym_autor to sú reči anonymov ktorí sú schopní napísať, že tam bijú deti
@anonym_autor cirkevna top 🙂

Každému vyhovuje niečo iné, odporúčam Dopravnú. Nedala by som na Vansovej.