icon

Lieči artrózu špeciálny prístroj v Leviciach?

laskonka80
6. sep 2024

Ahojte má niekto osobnú skúsenosť s liečbou artrozy v Leviciach? Je tam súkromne zariadenie, kde sa platí za myslím 7 aplikácii do 1000 eur. Či to niekomu naozaj pomohlo.( Má to byť špeciálny prístroj)

gemerka17
6. sep 2024

@laskonka80 podvod, ak za liecbou nestoji nejaký lepší ortoped. To je také pravidlo. Nájdi lekárov ktorý s nimi spolupracuju.

simsalabim
6. sep 2024

@laskonka80 ako sa vola ten pristroj?

cacianka
6. sep 2024

Reklamy majú už roky na pol strany v novinách. Ale reálne výsledky som nikde nevidela, odborné dupľom.
Možno placebo, alebo pomáha tak ako bežné prístroje na bežnej rehabilitácii (magnet, uzv, biolampy, a neviem aké názvy, ) len o dosť mastnejšie sumy, v štýle čo je drahé to je dobré

laskonka80
autor
7. sep 2024

@cacianka ďakujem, práve preto sa snažím nájsť reálne osoby so skúsenosťami, či pozitívnymi, alebo negativnymi

laskonka80
autor
7. sep 2024

@gemerka17 skúsim popozerať

laskonka80
autor
7. sep 2024

@simsalabim pozriem

cacianka
7. sep 2024

@simsalabim je to nejaký elektromagneticky prístroj.
Dnes je v novom čase inzerát na celú stranu s názvom
Protónová terapia v uzavretom nuklearnom systéme...
Na malej fotke to vyzerá ako mr prístroj / tunel.
Uvádzajú že spolupracujú s národným ústavom reumatických chorôb a viacerými liečebnými kúpeľmi.
Pracoviská Levice Trebišov Piešťany.

cacianka
7. sep 2024

Ak nezabudnem, skúsim sa v utorok spýtať lekárky na rehabke, či nevie niečo a názor

laskonka80
autor
9. sep 2024

@cacianka ďakujem

hytal
6. mar 2026
@laskonka80

@cacianka ďakujem

@laskonka80 Zdravím, prosím ťa, dozvedela si sa dačo podrobnejšie o účinkoch tejto liečby? Majú reklamu vo všetkých časopisoch, je to pomerne nákladná liečba, rada by som vedela, či aj ozaj účinkuje.

cacianka
6. mar 2026
@hytal

@laskonka80 Zdravím, prosím ťa, dozvedela si sa dačo podrobnejšie o účinkoch tejto liečby? Majú reklamu vo všetkých časopisoch, je to pomerne nákladná liečba, rada by som vedela, či aj ozaj účinkuje.

@hytal poviem pravdu - aj som na to zabudla 🤦.
Pani doktorka bola veľmi dlho PN, ťažko chorá. Teraz som PN ja.
Ale náš sused tam chodil, najskôr chválil, ale po čase takmer nulový výsledok. Takže neviem, viac som sa nestretla s recenziami. Ak niekde sú, neverím im len tak, radšej by som čítala/ počula zhodnotenie reálnych ľudí.

hytal
6. mar 2026
@cacianka

@hytal poviem pravdu - aj som na to zabudla 🤦.
Pani doktorka bola veľmi dlho PN, ťažko chorá. Teraz som PN ja.
Ale náš sused tam chodil, najskôr chválil, ale po čase takmer nulový výsledok. Takže neviem, viac som sa nestretla s recenziami. Ak niekde sú, neverím im len tak, radšej by som čítala/ počula zhodnotenie reálnych ľudí.

@cacianka Ďakujem za odpoveď, súhlasím s tvojim názorom.

cacianka
6. mar 2026
@hytal

@cacianka Ďakujem za odpoveď, súhlasím s tvojim názorom.

@hytal keďže sme oživili túto diskusiu, možno sa niekto ozve.
Sused riešil tuším kolená.