Najlepší gynekológ v okolí Želiezoviec
Dobrý deň, zaujímajú má vaše skúsenosti s gynekológom, ktorý naozaj dokáže pomôcť pri otehotnení.Dve deti mám úplne prirodzene,potom za 3roky som mala 3x MA a teraz sa 1,5roka vôbec nedarí 😔. Máte s nejakým dobrú skúsenosť? Ďakujem 🤗
Tak ako je v komentari nadomnou, vacsinu vysetreni si aj tak musíš obehat sama. Hematologia, štítna zlaza, reprodukcnu imunologiu.. Max si pytaj vymenne listky, ja som potom na hematologii neplatila nič.
Sadni za pc,zacni googlit, poobjednavaj sa na vyšetrenia, niekedy dostat termin je dost o držku. Držím palce
Ja by som odporúčala ísť do centra asistovanej reprodukcie. Maju širšie možnosti diagnostiky ako obvodný gynekológ, pochopiteľne. Ak sa vám dlhšie nedarí a mali ste opakovane Ma, rozhodne je to najlepšia voľba. Ja môžem odporúčať Gyncare v Nitre. Stačí výmenný lístok od gynekológa, ale dá sa ísť aj bez toho.
Nám pomohol MUDr. Braun

Vysetrit reprodukcnu imunologiu a hematologiu. To ze mate 2 deti bez problemov neznamená ze by tieto problemy nemohli suvisiet s tym. Hlavne tie MA. Pytajte si vymenne listky, da aj obvodak alebo gynekológ. Pri hematologii vyaetrit okrem trombofilnych mutacii aj sy lepivych dosticiek, mozno by stacilo podla vysledkov nasadit jednoduchu liecbu a podari sa. Bola som síce tehotna po ivf ale mala som MA, vtedy som si len pichala clexane, pri dalsom dr pridala tbl za par eur a vyšlo.