Odporúčania na skúseného gynekológa v Leviciach alebo Nitre
Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť o názory na gynekologicke ambulancie v Leviciach a v Nitra (nevadí mi vzdialenosť pokiaľ dostanem adekvátnu starostlivosť). Snažíme sa o bábätko už vyše roka a pol, jediná rada mojej doktorky po skoro roku bola prasky Inofolic. Žiadne vyšetrenia vraj netreba. Po tom ako som jej volala s problémom kedy mi 10 dni meskala menštruácia a následne došla extrémne silná a povedala mi nech nerobim paniku a zavolám si v januári na termin preventívky....Nepotrebujem milé správanie a zaobchádzanie v rukavičkách ale chcela by som odborníka/odborníčku, ktorá sa o pacientky zaujíma a snaží sa vyšetriť všetko môže a vie. Ďakujem za vaše názory 🙂
V Lv je aj doktor Braun, ktorý sa zaoberá so ženami s ťažkosťami otehotnieť, držím palce 🍀
@lenka404 ja som od zuscakovej prešla k dr Braunovi a tiež mi pomohol s otehotnením teraz v máji mám termín snažili sme sa 3 roky dr Braun mi dal lieky a hneď na prvý krát sa nám podarilo ☺️ samozrejme priateľ bol aj v NR na spermiogram na odporučenie dr on bol v poriadku tak stačilo len mne dať lieky lebo ja mám pcos.
Tiez som chodila k Braunovi
Dr.Braun je podľa mňa jeden empatický človek a skvelý odborník. Veľa žien ku nemu chodí presne s problémami ako máte vy a úspešnosť je veľmi vysoka.Samozrejme nie je kúzelník,niekedy sa stáva,že sa nepodarí ,ale on robí všetko čo je v jeho silách a možnostiach. A aj jeho sestrička je veľmi dobrá

Ja chodím do Vrábeľ doktorovi Kopkovi, on je gynekológ aj porodnik, ja som s nim veľmi spokojná je to odborník a veľmi milý človek.