Pôrodnica Levice

desgaire
30. jún 2022

Ahojte, nerodili ste niektora v poslednych tyzdnoch v porodnici v LV? Treba vzdy nahlasit krstne meno dietata este pred narodenim? Dcerku som tam rodila prirodzene pred 3 rokmi a pocas kontrakcii sa ma pytali na meno. Teraz cakame chlapceka a nevieme sa rozhodnut nad menom tak mi napadlo,ci by sme ho nemohli pomenovat az ked ho uvidime. Diky za info ;)

bolarazjedna
30. jún 2022

Kamoška rodila tiež pred 3 rokmi, u nej sa nestihli opýtať počas pôrodu, tak az po pôrode nadiktovala, ale tiež sa rozhodovali medzi 2 menami a rozhodli sa až keď ju už držali v rukách.
Inak u nás tiež celkom aktuálna táto otázka, tak som zvedavá na odpovede.

desgaire
autor
30. jún 2022

@bolarazjedna a mate aspon dakych favoritov? my len take,ze "da sa" ziadne vysnivane mena...kolko mas do porodu?

bolarazjedna
30. jún 2022

@desgaire do pôrodu mám 5 dní, ale zatiaľ to nevyzerá na pôrod. Máme každý svojho favorita (manžel by bol rád, keby sa volal po ňom, no ja sa s tým neviem stotožniť, potom mi však príde nefer, aby sa volal tak, aké meno sa mne páči. No a potom sú už len také mená, že 'dá sa', ako hovoríš ty. Ale vyzerá to tak, že asi manžel ustúpi. Len sa bojím, že mu bude smutno, keď možno už ďalšieho syna mat nebudeme, keď nezdedí syn meno po ňom.

desgaire
autor
30. jún 2022

@bolarazjedna aha tak to mam ja este 5 tyzdnov cas oproti tebe 😀 a mozem sa opytat ake mate mena na vyber? na inspiraciu 😉 ak to nie je tajomstvo
a keby ides v tejto sekunde rodit ktore date meno? budete mat prve babo?

anavixy
30. jún 2022

Kľudne môžete meno nadiktovať až keď bábo uvidíte, ale teda ešte na sále 🙂