icon

Tehuľky z Levíc a okolia

ktore
22. máj 2012

ahojte.su tu nejake tehulky z levic na pokecanie?

ktore
autor
28. aug 2012

@rejocka ahojko.citim sa uz unavene.neviem ci sa otvaram.doktorka mi povedala na poradni teraz v pondelok ze:-neotvaras sa natolko aby som bala ze by to uz malo prist.nechcela som sa jej vypitovat.

ktore
autor
28. aug 2012

@silviamudronova ktovie mozno sa otvoris zrazu behom dvoch dni a uz to pojde.bolo by dobre vyhnut sa vyvolavacke.

silviamudronova
28. aug 2012

@ktore no veď práve toho sa bojím. idem sa namočiť do horúcej vody.

ktore
autor
28. aug 2012

@silviamudronova len opatrne z tou horucou vodou aby si potom nekrvacala,aby sa ti neodlupila placenta.

bibko2
28. aug 2012

@ktore ahojky no neviem kto si ale nevadi. Ides rodit do Levic?

bibko2
28. aug 2012

@ktore na izbe sme boli dve a pôrod prebehol rychlo a bez komplikácii 3x som potlačila a bol vonku 🙂

ktore
autor
28. aug 2012

@bibko2 videla som ze si pisala tak ja ze sa ozvem ako to dopadlo.iba tak.ja sa bojim cim dalej tym dalej viac

silviamudronova
29. aug 2012

no ja už mám depku, dnes mám termín myslela som si že už budem po, že by to mhlo prísť skôr, ale asi to bude až septembrové dieťa. keď pozerám tie fotky bábätiek ktoré prišli na svet v auguste, tak mi je do plaču. Aj ja už chcem ☹

ktore
autor
29. aug 2012

@silviamudronova ahojko moja mozno nakoniec sa tam stretneme,ja som mala v noci tvrdnutia bruska a menstruacne bolesti,ktore neustavali a nutkanie na stolicu.trvalo to do stvrtej rana.som bola hotova.radsej by som lezala v nemocnici a tam cakala na porod lebo mi je doma hrozne samej.volala som mame rano ze by som isla k doktorke nech ma pozrie co to bolo pre istotu a predstav si mama ma tak slabe nervi ze ju zacalo prehanat cely den.to teraz ako jej mam v noci zavolast uz fakt,sak ja mam co zo sebou robit.a nie pozerat sa ze ma depku.aj dcerka bude potrebovat oporu .radsej by som isla lezat a hotovo.

ktore
autor
30. aug 2012

@rejocka ahojko tak co je nove?

ktore
autor
30. aug 2012

jedna znama rodila v NZ vraj nemala zazmluvneneho lekara.pretahovala dva tyzdne.dali jej vyvolavacku.nastali kontrakcie a dva dni ju nechali na vzdycharni trapit sa.ani jeden doktor ju nebol pozriet.upratovacka jej dala mokru gazu na usta.sestricky tiez ziadny zaujem.povedzte co to je za pristup!!!!!!!

silviamudronova
30. aug 2012

@ktore ja som mala tiež v noci tvrdnutie bruška a bolesť a prichádzala len z jednej strany, tomu nerozumiem že prečo len z jednej.Bolelo ma v ľavom podbrušku a vtedy mi stvrdlo celé brucho. No nebolo to také zlé tak som to len predýchavala. Teraz sa to ukludnilo. A prečo si sama? manžel pracuje? Aj moja mamina stále vyvoláva a je celá v strese keď jej zvoní telefon. To je asi udel našich mam. Ale nech si to užije aj ona, veď sa tiež určite teší. Ja radšej budem čakať na kontrakcie doma, ale rada by som sa tam s tebou stretla, to by bolo super. Ideš dnes k tej doktorke?

silviamudronova
30. aug 2012

@ktore asi mala chúďatko smolu na lekárov, Dúfam že nás také niečo v LV nečaká. Ja som sa pýtala doktorky, že ako to prebieha keď nastúpim do nemocky v pondelok, povedala že možno počkajú ešte 2-3 dni a potom vyvolajú pôrod. Keď som bola na vyvolavani so synom pred 10 rokmi, hneď v ten deň som mala potom. Tak neviem, uvidím ja stále ešte dúfam že to pôjde bez vyvolavania. Kámoška rodila pred 2 mesiacmi v Trstenej a keď prišla V noci s bolesťami, tak ju sestrička sfukla že prečo chodí v noci, veď aj oni sa potrebujú vyspať. Takže stavaju sa aj také veci.

ktore
autor
30. aug 2012

@silviamudronova nie neidem uz k doktorke.v noci bolo ok.tak uz neidem.ved uz pockam a ked sa to zopakuje tak pojdem.ale casto citam o tych poslickoch,len som sa vyplasila lebo z dcerou som to nemala.inak aj mne niekdy bolest isla z jednej strany neviwem preco asi je to aj tak.ak by som porodila skvor teda tento tyzden tak sa urcite stretneme.inak som si aj o tebe snivala.bola som v porodnici a hladala som tvoje meno.bol to kratky sen.

ktore
autor
30. aug 2012

@silviamudronova ake meno das babetku?

silviamudronova
30. aug 2012

@ktore my zostavame s menom EMMA. Chcela som chalanov presvedčiť že dáme iné, dala som aj varianty, ale ono chcú len toto meno. No tak ho púroste dáme a basta, Je už veľa týchto mien, ale naša bude len jedna. Už pred 10 rokmi som ho mala vysnivané ale norodil sa Riško. A teraz už malej v brušku inač nepovieme, len Ema, a keby sme dali iné tak sa obávam že by sme ju aj tak stále volali EMa.Ty zostávaš pri Barborke?

silviamudronova
30. aug 2012

@ktore máš do pôrodnice kupeny aj cumeľ? lebo ja nie, chcela by som kojiť a vtedy sa neodporúča dávať cumeľ, ale neviem že ako zareagujú sestričky. ak máš tak aký?

ktore
autor
30. aug 2012

@silviamudronova ja tiez chcem kojit a tiez som pocula ze sa nesmie vtedy dudel ale TAKMER kazdej kojeacej mamicke vidim dudlik v puse babetka.ostavame pri Brborke,ine manzel ani nepripusti.je to jeho dlhorocny sen mat barborku a to mu nechcem vziat.ja mam dudel co stal asi 5 euro je to znacka MAM aje taky tvarovany je tenucky takze nezavadzia pri cuckani je to v takom puzdre umelohmotnom na sterilizaciu v mikrovlnke.

ktore
autor
30. aug 2012

@silviamudronova neviem to sem hodit ten obrazok toho dudlika a vla sa MAM perfekt z puzdrom

ktore
autor
30. aug 2012
ktore
autor
30. aug 2012

@silviamudronova ked tuknes na obrazok tak sa ti otvoria dudliky a ten v ruzom ten mam.ale zalezi to ze aky je tvar.

silviamudronova
31. aug 2012

@ktore ja by som si chcela kúpiť len taký obyčajný, lebo neviem aký mi bude vyhovovať a či mi vôbec bude chcieť cumeľ, chalani mi vôbec cumeľ nechceli a to som ich mala asi všetky druhy.

silviamudronova
31. aug 2012

@rejocka ešte si v nemocnici? Alebo si užívaš chvíle doma?

ktore
autor
31. aug 2012

@silviamudronova este si domka?

ktore
autor
31. aug 2012

@jajatko prosim ta vedela by si opisat cely porod ako si mala?hlavne ako si prisla do porodnice,co ti povedali kam si isla ,co ti dali obliect,kam ta potom zobrali,kam ti dali tasku.co si si z nej zobrala a tak.

silviamudronova
31. aug 2012

@ktore ja som ešte stále doma, nič nové sa nedeje. Ako sa máš?

ktore
autor
31. aug 2012

@silviamudronova ja ok .super.uz by som isla.moja kamoska dnes isla.mal velke bolesti tak tam ostala lezat.dali jej injekciu a cakaju na rizikovom.

ktore
autor
31. aug 2012

@rejocka ozvi sa mi prosim ta.....kamoska isla tam dnes lezat na rizikove.je pred porodom.vola sa maja.nevies o nej?blondina.nelezite spolu?teraz som jej volala.

silviamudronova
31. aug 2012

@ktore a kedy má kámoška termín?