Tehuľky z Levíc a okolia
ahojte.su tu nejake tehulky z levic na pokecanie?
@foggy6 ak si rodila v LV tak sme museli byť spolu na šestonedeli.
@ktore neboj, každý pôrod je iný a teraz to môže byť oveľa ľahšie.
@silviamudronova dufam ze to bude lahsie.snad mozno rychlejsie.uz by som dnes plakala.bolia ma velmi uz kosti.nevladzem sa rozchodit.idem ako fakt posrata.
@ktore viem o čom hovoríš, ja som bola na tom tak isto. ale za chvíľu to máš za sebou, vydrž.
@silviamudronova ano musim vydrzat a pockat si.je to tazke ale to pre kazdu.zajtra idem na poradnu.ta kamoska od nas co tam lezala tak jej urobili cisarsky asi v utorok.neviem preco.mozno kvoli panve alebo ktovie,ani sama nevie.
@ktore ahoj, ako poradňa? ešte nerodíš? už sa ti to kráti.
@silviamudronova ahojko.no na poradni bolo to co som cakala.babo sa nikam nechysta.takze este musim cakat.a ja uz som zufala.
@ktore aj mne povedala v utorok na poradni že absolutne nič, a v sobotu som šla rodiť a bola som otvorená na 5cm. takže to môže prísť zo dňa na deň, neboj, už máš 39, týždeň takže to bude za chvíľu.
@silviamudronova ano mas pravdu.uz to pride cochvila aj tak.ktovie mozno sa rozbehne presne na vykend.bodaj by.ak nie tak je predsa este 40 tyzden.mozno pride presne nacas na svet,len keby som vladala.
@silviamudronova nie nie, ja som rodila v LC 🙂 chytilo ma to u svokrovcov 😀
@ktore fotka už nainštalovaná v profile 😀 strašne je drobunká, ako bábika, všetky vecičky sú nám veľké 😝 ale už sa nám podarilo dostať na pôrodnú váhu, včera sme aj popruhy museli uvoľniť na vajíčku tak rastieme celkom rýchlo 🙂 čo sa týka sestričiek a personálu tak veľmi neporadím, ja som rodila v Lučenci... Plodová voda mi odtiekla u svokrovcov 😅
@ktore ahoj nie ešte som neporodila,no už je to podla mna na spadnutie,mám dosť bruško dole,také pichanie na spodku bruška,min.týžden som bola na 3cm,tak neviem koľko teraz,ale už ani nechcem,aby ma ešte vyšetroval,veď už len otvárať sa budem 🙂 cez deˇm mám toľko energie,behám,lietam po meste a potom to pride a ledva krok spravím,no do víkendu to potiahneme ešte a potom už to asi príde,už sa veľmi tešíme a možno sa tam aj stretneme 🙂 ja som sa s maličkým dohodkla,že toho 15.septembra 😉 tak uvidíme 🙂
@ktore aj ja som mala brucho celý čas hore, každý mi hovoril že ešte neporodím, že mám brucho vysoko a vidíš brucho vysoko a ja som rodila.
@silviamudronova no ved.juj sa hnevam na to ked mi hovoria ze brucho mam hore a iny ze brucho mam dolu.ja vidim stale rovnako.nevidim ze je dolu.som citala ze brucho moze klesnut tesne pred porod.hlavne u druhorodiciek.to asi zato ze uz cele je to rychlejsie.
baby aj vás tak bodavo pichá pod rebrom?tam sú asi nožičky 😉
@silviamudronova prosim ta uz sa mi nechce hladat spetne ci bol pri tebe manzel.ja budem asi sama lebo doma nebude.ale chcela by som mobilom odfotit babo hned po narodeni,myslis ze tam bude niekto ochtny aby mi odfotli mobilom malu?aby som mohla hned poslat foto ze je na svete.potom uz si ju pofotim sama.
@ktore manžel pri mne nebol, nechcel ísť tak som to akceptovala. A teraz som rada že nebol, lebo keby ma videl tak trpieť, neviem či by to on zvládol a posledné čo som vtedy potrebovala bolo aby sa mu niečo stalo. Ja som bola rada že tam bola pôrodna asistentka a hovorila mi čo mám robiť, ako mám dýchať, manžel by mi asi nepomohol. čo sa týka fotenia ja som si malú odfotila hneď sama, keď ma doky šil bola pri mne, ale myslím že aj sestrička ktorá tma bude ti malú rada odfoti.
@silviamudronova ja si pametam ze ked ma sili tiez bola mala pri mne v postielke.tak asi potom ju odfotim,len som chcela hned po porode.ale ani neviem ci ju vlastne daju hned ako sa narodi este pred tym ako ju zoberu.
@ktore hneď ako ju umyju obleču ti ju daju v postielke k tvojej posteli, potom príde sestrička priloží ti ju na prsník či sa chytí a zoberu ju preč
@silviamudronova ja som myslela ze ju daju este vtedy ked ma pupocnu snuru.

@rejocka presne tak, je to dobý odborník a preto by som verila jemu, nestresuj sa, veď keby to bolo naozaj zle, tak by to ten toj doktor zistil už skôr nie?