icon

Tehuľky z Levíc a okolia

ktore
22. máj 2012

ahojte.su tu nejake tehulky z levic na pokecanie?

silviamudronova
8. sep 2012

@rejocka presne tak, je to dobý odborník a preto by som verila jemu, nestresuj sa, veď keby to bolo naozaj zle, tak by to ten toj doktor zistil už skôr nie?

silviamudronova
8. sep 2012

@foggy6 ak si rodila v LV tak sme museli byť spolu na šestonedeli.

silviamudronova
8. sep 2012

@ktore neboj, každý pôrod je iný a teraz to môže byť oveľa ľahšie.

ktore
autor
8. sep 2012

@silviamudronova dufam ze to bude lahsie.snad mozno rychlejsie.uz by som dnes plakala.bolia ma velmi uz kosti.nevladzem sa rozchodit.idem ako fakt posrata.

silviamudronova
9. sep 2012

@ktore viem o čom hovoríš, ja som bola na tom tak isto. ale za chvíľu to máš za sebou, vydrž.

ktore
autor
9. sep 2012

@silviamudronova ano musim vydrzat a pockat si.je to tazke ale to pre kazdu.zajtra idem na poradnu.ta kamoska od nas co tam lezala tak jej urobili cisarsky asi v utorok.neviem preco.mozno kvoli panve alebo ktovie,ani sama nevie.

ktore
autor
9. sep 2012

@foggy6 ak mozes daj foto.je to akurat pekna vaha.aj mne taka stacila.naposledy mi namerali 3245 gramov ale to ktovie aka bude naozaj,

ktore
autor
9. sep 2012

@foggy6 a aky bol porod?kto ta rodil?sestricky boli ake pri porode?

ktore
autor
9. sep 2012

@rejocka ako sa mas?si doma?ja idem zajtra na poradnu.

silviamudronova
10. sep 2012

@ktore ahoj, ako poradňa? ešte nerodíš? už sa ti to kráti.

ktore
autor
10. sep 2012

@silviamudronova ahojko.no na poradni bolo to co som cakala.babo sa nikam nechysta.takze este musim cakat.a ja uz som zufala.

silviamudronova
10. sep 2012

@ktore aj mne povedala v utorok na poradni že absolutne nič, a v sobotu som šla rodiť a bola som otvorená na 5cm. takže to môže prísť zo dňa na deň, neboj, už máš 39, týždeň takže to bude za chvíľu.

ktore
autor
10. sep 2012

@silviamudronova ano mas pravdu.uz to pride cochvila aj tak.ktovie mozno sa rozbehne presne na vykend.bodaj by.ak nie tak je predsa este 40 tyzden.mozno pride presne nacas na svet,len keby som vladala.

foggy6
11. sep 2012

@silviamudronova nie nie, ja som rodila v LC 🙂 chytilo ma to u svokrovcov 😀

foggy6
11. sep 2012

@ktore fotka už nainštalovaná v profile 😀 strašne je drobunká, ako bábika, všetky vecičky sú nám veľké 😝 ale už sa nám podarilo dostať na pôrodnú váhu, včera sme aj popruhy museli uvoľniť na vajíčku tak rastieme celkom rýchlo 🙂 čo sa týka sestričiek a personálu tak veľmi neporadím, ja som rodila v Lučenci... Plodová voda mi odtiekla u svokrovcov 😅

ktore
autor
11. sep 2012

@foggy6 je velmi zlatucka.ja sa uz neviem dockat ako bude vyzerat moja mala.take su zlate tie deticky ze sa neviem dockat mojej.takze u svokrovcov ta to chytilo.prebehlo to asi ok.odisla ti plodovka?ci si mala bolesti?

ktore
autor
11. sep 2012

@rejocka kde si?snad uz si porodila?ozvi sa a drzim ti vsetky prsty.

rejocka
11. sep 2012

@ktore ahoj nie ešte som neporodila,no už je to podla mna na spadnutie,mám dosť bruško dole,také pichanie na spodku bruška,min.týžden som bola na 3cm,tak neviem koľko teraz,ale už ani nechcem,aby ma ešte vyšetroval,veď už len otvárať sa budem 🙂 cez deˇm mám toľko energie,behám,lietam po meste a potom to pride a ledva krok spravím,no do víkendu to potiahneme ešte a potom už to asi príde,už sa veľmi tešíme a možno sa tam aj stretneme 🙂 ja som sa s maličkým dohodkla,že toho 15.septembra 😉 tak uvidíme 🙂

ktore
autor
11. sep 2012

@rejocka 15 sept?aj ja som tak chcela. 🙂 ale u mna to nepride.brucho mam hore a som zatvorena.sa mi zda ze sa z nikym z vas nestrtetnem.nooo a to chodenie ti pomoze.ti trosku aj zavidim ale v dobrom.

rejocka
11. sep 2012

@ktore tak dáme stretko my a Damianko a Barborka-15:9: 😉 ,keď som ležala v nemocnici jedna mala vysoko bruško,vyšie ako ja v tom týždni a porodila raz dva-bola len na špic prsta-takže to nič neznamená,ak odtečie voda,alebo kontrakcie otvoria raz dva-tak 15.-teho 😀

ktore
autor
11. sep 2012

@rejocka potesila si ma ani nevies ako.dufam ze sa stretneme toho 15 -tehoale daj vediet nejak ze si isla.

silviamudronova
12. sep 2012

@ktore aj ja som mala brucho celý čas hore, každý mi hovoril že ešte neporodím, že mám brucho vysoko a vidíš brucho vysoko a ja som rodila.

ktore
autor
12. sep 2012

@silviamudronova no ved.juj sa hnevam na to ked mi hovoria ze brucho mam hore a iny ze brucho mam dolu.ja vidim stale rovnako.nevidim ze je dolu.som citala ze brucho moze klesnut tesne pred porod.hlavne u druhorodiciek.to asi zato ze uz cele je to rychlejsie.

rejocka
13. sep 2012

baby aj vás tak bodavo pichá pod rebrom?tam sú asi nožičky 😉

ktore
autor
13. sep 2012

@rejocka picha ta?asi ti tam zavadzia nozickou.mne tiez tam kopka ale neboli ma to iba sa niekedy naplasim ze mi urobi dieru von 😀

ktore
autor
13. sep 2012

@silviamudronova prosim ta uz sa mi nechce hladat spetne ci bol pri tebe manzel.ja budem asi sama lebo doma nebude.ale chcela by som mobilom odfotit babo hned po narodeni,myslis ze tam bude niekto ochtny aby mi odfotli mobilom malu?aby som mohla hned poslat foto ze je na svete.potom uz si ju pofotim sama.

silviamudronova
13. sep 2012

@ktore manžel pri mne nebol, nechcel ísť tak som to akceptovala. A teraz som rada že nebol, lebo keby ma videl tak trpieť, neviem či by to on zvládol a posledné čo som vtedy potrebovala bolo aby sa mu niečo stalo. Ja som bola rada že tam bola pôrodna asistentka a hovorila mi čo mám robiť, ako mám dýchať, manžel by mi asi nepomohol. čo sa týka fotenia ja som si malú odfotila hneď sama, keď ma doky šil bola pri mne, ale myslím že aj sestrička ktorá tma bude ti malú rada odfoti.

ktore
autor
13. sep 2012

@silviamudronova ja si pametam ze ked ma sili tiez bola mala pri mne v postielke.tak asi potom ju odfotim,len som chcela hned po porode.ale ani neviem ci ju vlastne daju hned ako sa narodi este pred tym ako ju zoberu.

silviamudronova
14. sep 2012

@ktore hneď ako ju umyju obleču ti ju daju v postielke k tvojej posteli, potom príde sestrička priloží ti ju na prsník či sa chytí a zoberu ju preč

ktore
autor
14. sep 2012

@silviamudronova ja som myslela ze ju daju este vtedy ked ma pupocnu snuru.