Tehuľky z Levíc a okolia
ahojte.su tu nejake tehulky z levic na pokecanie?
@silviamudronova a kojíš ju? No maly zatial spinka velmi dobre (bodaj by mu to ostalo co najdlhsie) aj noci pekne prespi, ale vecery su aj u nas take nepokojne. Vtedy by len jedol a jedol az do prasknutia. To co cez den prespi, to chce navecer dojest. Ale ked sa doje, tak uz je dobre 🙂
@ktore dakujem. Rodila som pri Kopkovi, prijemny, zlaty doktor. Porod bol v pohode, nedal sa s prvym porodom ani porovnat, akurat ze malemu potom zistili, ze ma zlomenu klucnu kosticku, ale vraj v poslednej dobe to ma nejak vela deti. Jej aj tvoja mala 3800, super, to je nahodicka, a tu vysku bude mat asi aj ten nas po tatovi 🙂
@bemi5 aj moja mala zlomenu klucnu kosticku.ale jej to nezistili.a to ju vysetrovali kazde rano a natahovali ako maca.az ked sme isli kotruszovej tak ta ju vysetrila a zistila ze to tam ma asi zlomene.a bolo.isli sme na rontgen abola este aj posunuta zlomenina.ja sa jej to bojim dotknut,ale uz to ma zahojene.
@ktore so mnou mal isť manžel, ale musel ísť na služobku tak si beriem syna, on je veľký pomocník.
@bemi5 ano kojím a dúfam že mi to vydrži čo najdlhšie
baby, šila som malej do autosedačky fusák, skôr takú zavinovačku . Spravila som si strih a už ho nepotrebujem. ak by niektorá chcela rada podám ďalej. Nechce sa mi ho vyhadzovať.
@silviamudronova ahojko.tak ako ste dopadli?ja som uz aj zabalila nasiroko.uz som bola zvyknuta obycajne ale musim si zvyknut zase takto.teraz mi lezi tak akoby dolu kopcom.
@ktore aj mojmu malemu to zistila az kotruszova. Tiez ho vysetrovali dokonca dve doktorky, a nikto mi nic nepovedal. Az ona ho chytila a hovori, ze ma zlomenu klucnu kost a tiez to mal posunute, a dokonca aj trosku nervy porusene, takze my este aj sme este aj na rehabilitacii skoncili. Aj ja mu s tou ruckou len velmi opatrńe, ale vraj sa to rychlo hoji, tak snad to ma uz v poriadku.
@12smile12 nádherné bábo
@ktore nie, nevidia lebo každé bábo berú ako kus
@ktore my sme dopadli dobre, nemusím baliť na široko kontrola o 2 mesiace
@ktore
@silviamudronova Dakujeme , baby aj my sme na nu pyšní 😀
Čaute kočky! 🙂 Môžem sa aj ja pridať ku vám?
@ita78 samozrejme, vitaj. máme rovnako staré staršie deti.
@silviamudronova 😀 😀 😀 Takže možno aj rovnaké starosti,aj keď.... deti sú rôzne. 😎 Na ktorú ZŠ chodia?
@ita78 mladší je štvrtak na 6.ZŠ a starší je na gympli a tvoje?
@silviamudronova to ti gratulujem ze nemusite balit.moja nejak zacala viac grckat.mam obavy ci to nebude reflux
@ktore
@silviamudronova Obaja na 4.ZŠ. Ja som tam tiež chodila ako dieťa. 😀
@ktore Moja malá mala také grckacie obdobie,ale potom jej to zrazu prestalo. Dávala som jej rozpustené homeopatiká,tak neviem či jej to pomohlo,alebo samé od seba prestalo... Aj doktorky som sa pýtala.že či to nebude reflux,ale ona že ááááááá tak snáď nie...,pýtala si či stále grcká a po akej dobe ako sa napapá...,a že uvidíme o mesiac či sa to nezlepší,nezmizne.... 😀 😀 😀 😀 Naša pani doktorka má rada výraz- "Ono to prejde...." 😀
@ita78 aku doktorku máte?
@ktore a koľko? veľa, alabo len takodgrcne. my sme boli v utorok na gastre lebo malá nám dosť plače a bolí ju bruško a doktorka sa ma pýtala či grcká. povedala som lže len keď si odgrcne tak jej vyjde mliečko, ale nie veľa. a ona povedala že má určite reflux. tak ja tomu teraz nerozumiem, to potom každé bábo ma reflux nie? mne odporučila sirup gastrotus, ale ešte som si ho nebola kúpiť. skus si dať do googlu.
@silviamudronova
@ktore Abrahámovú. 🙂 Nemôžem sa inak na ňu sťažovať,je fakt zlatá,ale napr.syn má zdravotné problémy už od narodenia,to som ale chodila po iných doktoroch,takže aj sama jej poviem,že potrebujem ísť tam a tam... 😎 A homeopatiká som jej dávala gastrocynesine. Dosť ťažko sa rozpúšťajú vo vode,vždy som to robila už vopred.Na lyžičku som dala jednu tabletku,pridala teplú vodu-prevarenú a tak sa mi to aj lepšie a rýchlejšie rozpustilo. Tiež mi grckávala aj dv hodinky po nakŕmení,normálne že oblúkom! ☹ Ale prestalo to po nejakom mesiaci-dvoch max. Som aj rozmýšlala nad nutritonom,ale našťastie som ho nemusela dávať.
@ita78 aj my chodíme k Abrahámovej, a presne ako pišeš, keď potrebuješ vyšetrenie, vypýtaš sa sama. ale ja ju mám celko rada, možno preto, že lieči moje deti už 14 rokov. dobrý typ na tie homeopatika. skúsim ich kúpiť malej namiesto toho sirupu, asi to bude lepšie
@silviamudronova Ja ku nej nechodím tak dlho,lebo predtým sme bývali na Orave. U nej sme len cca 3roky asi. Ja ju mám tiež rada,taká pohodová,nerobí paniku z ničoho. 😀 😀 😀 Mám to rada,bo zbytočne človeka nepoplaší,však ono to prejde... 😀 😀 😀 😀

@ktore jasne jasne dam , zajtra uz aj pridam 🙂 vobec ma to nenapadlo 🙂