icon

Top reštaurácia v Leviciach

katka708
2. feb 2023

Ahojte
Prosím odporučte mi dobrú restauraciu v Leviciach a blízkom okolí. Vhodnú na večeru pre dvoch. Nevyznám sa a nechcem si hanbu urobiť... Aby aj prostredie bolo OK aj jedlo výborne
Za každý tip vopred dik

drake122
•
2. feb 2023

Fontána u Czucza, tam robia dobrý bačovsky rezník.😱

katka708
autor
•
2. feb 2023

@drake122 ďakujem. Aj iné jedla majú ok? Ja tam nepôjdem, potrebujem to ako dar pre niekoho

bolarazjedna
•
2. feb 2023

Ak ti nevadí vyššia cena, tak Golden eagle. Ak chceš trochu normálnejsie ceny, tak Gourmet.

katka708
autor
•
2. feb 2023

@bolarazjedna ten hotel vypadá top ale tam by som musela mať vyšší budget ako 40-50€

A ten Gourmet je podľa teba tiež fajn? Lebo hodnotenie mal medzi najlepšími ale recenzie sú aj také aj také

bolarazjedna
•
2. feb 2023

@katka708 ja som sa v Gourmet vždy dobre najedla, aj obsluha bola dobra, mali sme tam aj vianočný večierok z práce, aj vtedy som bola spokojná, aj keď sme šli iba dvaja s manželom. A priestory podľa mňa veľmi neobyčajné, vkusné, pekné.

mirisaj
•
2. feb 2023

Gourmet je fajn ale teda okresali za posledne roky menu..treba pozriet na stranke, ci ceny a ponuky jedal vyhovuju. Inak jedlo je chutne pripravene, obsluha na úrovni a priestory nevšedné a pekné. Cenovo je prístupnejší ako Eagle. Urcite je tam krajsie ako vo Fontane...

mymam
•
2. feb 2023

Mne chutí v Leve

lianka0108
•
6. feb 2023

@katka708 ahoj,bud Gurmet,alebo u Barana super.