Život v dedine Podlužany
Ahojte, bývate niektorá vv Podlužanoch pri Leviciach? Ja nie som z tadiaľto no manžel je a aj kvôli zamestnaniu by sa rád vrátil. Zaujíma ma aká to je dedina a či sa vám tam život páči. Ďakujem 🙂
@eli1302 tak táto odpoveď má veľmi potešila, ďakujem 👍🤗 a ľudia v dedine sú aký? Nemajú nejaký problém pri nových ľuďoch? Bývate nad dedinou v tých nových domoch ? Ďakujem.
Ako na dedine,kazdy sa ti zdravi,aj ked ich vidis prvy krat v zivote.ludia su tu priatelski😊ano,v tych novych na kopci
@eli1302 ešte by má zaujimalo ak môžem otázku od koho ste kupovali dom ? Bol to nejaký projekt developera ktory ich púšťal viac naraz alebo ste čakali kým sa nejaký objavy na internete ? Ďakujem ešte raz
Developer
Je to blizko levic,mesto cca5min,ja keby mam mozmost urcite idem,pekna dedinka malinka,no cista ....super odporucam ti urcite

Ahoj,my sme sa minuly rok prestahovali z Levic z bytu do Podluzian do domu.bolo to to najlepsie,co sme kedy urobili.deti sa maju kde hrat,je tu klud,maju vela kamaratov,susedov,chodia tu aj do skolky a musim povedat za nas,ze lepsie ako v Leviviach.mas to najblizsie do mesta,autobusove spoje mas asi kazdu pol hodku.jedine negativum je,ze tu nic nie,jedine potraviny.ale ani to nam nevadi,starych rodicov mame v LV,takze sme tam casto a ked chceme ist napriklad na zmrzlinu,vybehneme do mesta.pri futbalovom ihrisku je detske ihrisko,preliezky a zvykli byt aj podujatia kadejake v lete.ja by som sa uz do mesta nevratila❤