icon

Aké máte skúsenosti s pediatričkami v Liptovskom Mikuláši?

getka147
Dnes o 13:13

Ahojte,

potrebovala by som poradiť ohľadom výberu pediatra pre bábätko. Trvalý pobyt máme síce v Podturni, ale reálne bývame na Podbrezinách v LM, takže hľadám najoptimálnejšie riešenie, kde ma s novorodencom hneď na úvod nečaká niekoľkohodinové čakanie v čakárni (v Hrádku ma varovali, že kvôli naporu po zrušených obvodoch sa tam momentálne čaká strašne dlho).
V LM mi odporučili tieto štyri lekárky. Vedeli by ste mi k nim napísať reálne, aktuálne skúsenosti? Zaujímajú ma hlavne pozitíva, negatíva (prístup k novorodencom, povaha lekárky/sestričky, čakanie) a či náhodou neviete, či reálne k dnešnému dňu berú nových pacientov mimo obvodu:

1. MUDr. Ivona Teplánská
2. MUDr. Dominika Senková
3. MUDr. Zuzana Murínová
4. MUDr. Renáta Kapraľová

Budem vďačná za každú jednu recenziu a radu, ktorá mi pomôže sa rozhodnúť. Ďakujem veľmi pekne! ❤️

dory11
•
Dnes o 13:25

Dobrý deň .
Pani doktorku Senkova nepoznám tu zaujíma aj mňa akú majú snou skúsenosť . Či berie nových pacientov neviem zobrala svojich z ambulancie v nemocnici lebo tam mala a teraz je v poliklinike na poschodí ako bývalá pani doktorka kmetoyva Mária a prebrala ponej všetky deti v obvode tak že tu zaujíma aj mňa akú snou majú mamičky skúsenosť.
Ale viem že sestričke je tam okej u pani doktorky keďže tam ostala pôvodná sestrička ktorá tam bola v ambulancii z pani doktorku Kmetoyvo.

A pani doktorka Teplánská. Je za mňa fajn objednava na čas a podľa toho aj berie pár krát sme tam boli keď naša neorginovala bola ako nahrada .

struhanka
•
Dnes o 18:02

@getka147 MUDr. Kapraľová aj s pani sestričkou sú veľmi zlaté. Pani doktorka reaguje aj na maily, všetko nám vždy s mužom vysvetlila.