icon

Chill Resort Partizánska Ľupča

mima1357
30. mar 2025

Dobrý deň, je tu prosím niekto, kto býva v okoli Partizánskej Ľupče. Zaujímame sa o novopostavené apartmány v objekte Chill resort, sme ale z východu Slovenska a táto lokalita nám nie je veľmi známa. Apartmány sa predávajú zariadené a v dobrej cene. Vie mi niekto poradiť, či je to dobrá lokalita a oplatí sa sem presťahovať, pripadne ak priamo pozná tento rezort a vie mi povedať plusy a mínusy. Ďakujem za každú odpoved 😊

tiika
30. mar 2025

@mima1357 Part.Ľupča je super dedina pre život. Až dodatočne po spoznaní iných časti a dedín Slovenska, som dokazala oceniť, čo ponuka. I keď netuším, kde presne sa nachádzajú tieto domy. Čo konkrétne by ta zaujimalo?

ibrunova
30. mar 2025

Je to kúsok od Bešeňovej, tak na to je to dobré, inak nie je ďaleko do Rk, do LM o dosť ďalej. Taká bežná dedina, neviem, kde presne by mali byť tie apartmány. Na dovolenku za mňa ok, na bývanie nie.

radkaradix
31. mar 2025

rezort nepoznam, ale poznam dedinu a ludi, aj starostu, velmi aktivna dedina, rozvijajuca sa, vela aktivit, dobra dostupnost do RK a LM, krasne prostredie, hory, termalne pramene

tinaxxx
5. apr 2025

Nie je to priamo v dedine je vedla dediny Malatiny ale zrejme v katastralnom uzemi Lupce ..je to stavane v kopci osamote...

daniella315
5. apr 2025

Keby sú tie "domy" postavené dole a nie v kopci,na nánosoc hliny tak je to super. Z počutia viem,že nie sú "ľahko" poistiteľné a naozaj sú postavené na hliny
Nie raz sme okolo toho išli na aute a necítila by som sa tam bezpečne. Stačia prívalové dažde alebo čo. Ľupča ako dedina nie je zlá ale toto je presne vedľa hlavnej cesty na kopci a rovno medzi dvoma dedinami. Nižné a Vyšné Malatíny. Zlatý stred do LM a RK.

sarita510
6. apr 2025

Ahoj,je to len kataster obce od tej dediny je to este kus,je to pri hlavnej ceste na kopci ,cize komplet vsade autom tak na prestahovanie neviem...v tejto obci nie je bankomat ani detsky lekar,ani lekaren- v okolitych dedinach je ale ako vravim aj tak budes stale v aute tak to by nebol problem, .Skola ,skolka je super.Na pol ceste do Rk a Lm ale Rk veeeelmi casto upchhata cesta ,vLm cyklotrasa a bude mestska plaz...

ibrunova
6. apr 2025

Tie apartmány sú skôr na dovolenku, ako na bývanie.