icon

Hľadám kamarátku v Liptovskom Mikuláši

katkakatkah
27. máj 2020

Touto cestou hladam nejaku blizku dusu na vychadzky s detmi, spolocne vylety alebo aj len kavickovanie bez deti (treba obcas vypnut vsak) som nova v tomto meste a uz druhy rok bez blizkych je mi to uz naozaj velmi smutno. Prosim piste vekovo je mi to uplne jedno.

carcarla
26. feb 2021

@putyna ďakujem Len ja nie som z LM aké obchody sa tam ešte nachádzajú a netreba sa tam objednať?

putyna
26. feb 2021

@carcarla netreba. Ked prejdes z parkoviska lidl na opacnu stranu kde je intrak pojdes smerom na cintorin na pravej strane zbadas tu budu hned cesta do prava aj po plote su sipky ze covid

carcarla
27. feb 2021

@putyna ďakujem bez problémov som našla

putyna
27. feb 2021

@carcarla som rada 😊

emilysimcek
4. mar 2021

@putyna aj já budem rodiť v júni 🙂 Len som omnoho staršia od vás. 🙄Kedy mate vy termín pôrodu? Ja 25.6. 😍

malycka
24. mar 2021

@daddka22 ahoj ja mam tiež syna ide mať 2 roky môžeme sa niekedy stretnúť a pokecať

blavacka321
2. apr 2021

@kennuliatko ahoj,ja som v lm nova.mam 2r dcerku.to cvc este funguje? Resp po korone bude fungovat? Rada by som pre dcerku nejaky kolektiv,nepojde este do skolky,tak nech mame kde stretnúť rovesnikov.kaomsky pre mna su plus 🙂

kennuliatko
2. apr 2021

@blavacka321 áno , po korone bude fungovať, ak to nariadenia dovolia. Fungujeme väčšinou počas školského roka... Radi privítame nové detičky...
Ale keď bude lepšie, tak by sme mohli dať stretko v meste, kto by mal zaujem s tejto diskusie 😉

blavacka321
3. apr 2021

@kennuliatko super,isto mi pis,my sa isto pridame ci v meste ci v cvc.mam tu len 2 kamosky a tie uz pojdu do skolky ;)

kennuliatko
3. apr 2021

@blavacka321 ok, tešíme sa, už aby bolo len lepšie 😉

waitinka7
6. apr 2021

Je tu nejaká maminka, čo bude rodiť v auguste?

emilysimcek
6. apr 2021

@waitinka7 tu sa pridaj, nájdeš možno dáku maminku 🤗
https://www.modrykonik.sk/group/12046/

kennuliatko
8. máj 2021

Ahojte mamičky a detičky(1-3r),
pozývame na krúžok do CVČ na nábreží v stredu 19.5.2021 o 10:00 hod.
Vstupné 1€ ( Mamička a dieťatko )
Tešíme sa na Vás🤗😉
Povedzte alebo zoberte so sebou aj kamarátku ...
Poprosím potvrdiť účasť. Dakujem

kennuliatko
8. máj 2021

A môžme dohodnúť aj nejaké spoločné stretnutie v LM , poprípade aj LH podľa toho komu je lepšie 🤗 dajte návrh kedy kde ako 😉

blavacka321
8. máj 2021

@kennuliatko ja by som prisla,prosim o presnu adresu,som.pristahovalec,nepoznam to este tu

kennuliatko
9. máj 2021

@blavacka321
Nábrežie d. Aurela Stodolu 47, LM 03101

kennuliatko
13. máj 2021

@blavacka321 Ahojte, chcem sa opýtať či by Vám vyhovoval iný deň v týždni napr Pondelok alebo utorok, zmenil sa mi rozvrh v týždni a potrebovala by som zmeniť deň Napíšte mi, prosím ktorý , dakujem krásne.

blavacka321
13. máj 2021

@kennuliatko utorok je fajn ;) v podstate aj v pondelok,okrem.tohto,to uz idem s manzelom na ockovanie :D

kennuliatko
14. máj 2021

@blavacka321 Tak zmena stretneme v UTOROK o 10:00 v CVČ

Ahojte mamičky a detičky, pozývame na krúžok do CVČ na nábreží v utorok 18.5.2021 o 10:00 hod.
Vstupné 1€ ( Mamička a dieťatko )
Tešíme sa na Vás🤗😉
Povedzte alebo zoberte so sebou aj kamarátku ...
Poprosím potvrdiť účasť. Dakujem

blavacka321
14. máj 2021

@kennuliatko oki ja pridem

blavacka321
16. máj 2021

@kennuliatko a prosim je potrebny aj test?

kennuliatko
16. máj 2021

@blavacka321 podľa najnovších tvrdení nie, ale je to na nás aké pravidla si dohodneme, všetko sa dohodne na stretnutí, rúško pre mamičky zatiaľ áno

kennuliatko
17. máj 2021

@blavacka321 Ahojte, takže zajtra sa tešíme na Vás na krúžku v CVČ, ešte som sa chcela opýtať čo by Vám viac vyhovovalo rúško alebo respirátor vo vnútorných priestoroch alebo antigenovy 24 h test a v sále bez rušok ? Poprosím váš názor. Ďakujem

blavacka321
17. máj 2021

@kennuliatko nie kazdy je ochotny sa testovat,aj ked mne to nevadi.tak radsej asi moznost dnu mat rusko.respirator je des ;)

kennuliatko
21. máj 2021

@blavacka321 poprosím potvrdiť účasť ak prídete v utorok na krúžok do CVČ 🤗 dakujem

blavacka321
21. máj 2021

@kennuliatko prideme s Elkou,jasne

malycka
28. máj 2021

@kennuliatko dobrý večer môžem sa opýtať čo všetko sa tam robi

malycka
28. máj 2021

@kennuliatko mohla by som prísť zo synom ak máte ešte voľné miesto mali ide mať 2 roky rad by sa pohral tu v okolí nemáme sa skim

kennuliatko
29. máj 2021

@malycka dobrý deň, je to rozdelené na tri časti
1.časť 20-30 min básnicky, pesničky, tancovanie, pohyb...
2.časť 10-20 min prestávka na pitie a jedenie a spoločná aktivita
3.časť 15-30 min voľne hranie
Je na vás do kedy budete. Treba si vždy rezervovať miesto, lebo býva plno...
Vstupné 1€

kennuliatko
29. máj 2021

@malycka môžte prísť treba si rezervovať miesto 🤗, je to taká príprava na škôlku 😉