Hľadám kamarátku v Liptovskom Mikuláši
Touto cestou hladam nejaku blizku dusu na vychadzky s detmi, spolocne vylety alebo aj len kavickovanie bez deti (treba obcas vypnut vsak) som nova v tomto meste a uz druhy rok bez blizkych je mi to uz naozaj velmi smutno. Prosim piste vekovo je mi to uplne jedno.
@putyna aj já budem rodiť v júni 🙂 Len som omnoho staršia od vás. 🙄Kedy mate vy termín pôrodu? Ja 25.6. 😍
@kennuliatko ahoj,ja som v lm nova.mam 2r dcerku.to cvc este funguje? Resp po korone bude fungovat? Rada by som pre dcerku nejaky kolektiv,nepojde este do skolky,tak nech mame kde stretnúť rovesnikov.kaomsky pre mna su plus 🙂
@blavacka321 áno , po korone bude fungovať, ak to nariadenia dovolia. Fungujeme väčšinou počas školského roka... Radi privítame nové detičky...
Ale keď bude lepšie, tak by sme mohli dať stretko v meste, kto by mal zaujem s tejto diskusie 😉
@kennuliatko super,isto mi pis,my sa isto pridame ci v meste ci v cvc.mam tu len 2 kamosky a tie uz pojdu do skolky ;)
@blavacka321 ok, tešíme sa, už aby bolo len lepšie 😉
Je tu nejaká maminka, čo bude rodiť v auguste?
@waitinka7 tu sa pridaj, nájdeš možno dáku maminku 🤗
https://www.modrykonik.sk/group/12046/
Ahojte mamičky a detičky(1-3r),
pozývame na krúžok do CVČ na nábreží v stredu 19.5.2021 o 10:00 hod.
Vstupné 1€ ( Mamička a dieťatko )
Tešíme sa na Vás🤗😉
Povedzte alebo zoberte so sebou aj kamarátku ...
Poprosím potvrdiť účasť. Dakujem
A môžme dohodnúť aj nejaké spoločné stretnutie v LM , poprípade aj LH podľa toho komu je lepšie 🤗 dajte návrh kedy kde ako 😉
@kennuliatko ja by som prisla,prosim o presnu adresu,som.pristahovalec,nepoznam to este tu
@blavacka321
Nábrežie d. Aurela Stodolu 47, LM 03101
@blavacka321 Ahojte, chcem sa opýtať či by Vám vyhovoval iný deň v týždni napr Pondelok alebo utorok, zmenil sa mi rozvrh v týždni a potrebovala by som zmeniť deň Napíšte mi, prosím ktorý , dakujem krásne.
@kennuliatko utorok je fajn ;) v podstate aj v pondelok,okrem.tohto,to uz idem s manzelom na ockovanie :D
@blavacka321 Tak zmena stretneme v UTOROK o 10:00 v CVČ
Ahojte mamičky a detičky, pozývame na krúžok do CVČ na nábreží v utorok 18.5.2021 o 10:00 hod.
Vstupné 1€ ( Mamička a dieťatko )
Tešíme sa na Vás🤗😉
Povedzte alebo zoberte so sebou aj kamarátku ...
Poprosím potvrdiť účasť. Dakujem
@kennuliatko oki ja pridem
@kennuliatko a prosim je potrebny aj test?
@blavacka321 podľa najnovších tvrdení nie, ale je to na nás aké pravidla si dohodneme, všetko sa dohodne na stretnutí, rúško pre mamičky zatiaľ áno
@blavacka321 Ahojte, takže zajtra sa tešíme na Vás na krúžku v CVČ, ešte som sa chcela opýtať čo by Vám viac vyhovovalo rúško alebo respirátor vo vnútorných priestoroch alebo antigenovy 24 h test a v sále bez rušok ? Poprosím váš názor. Ďakujem
@kennuliatko nie kazdy je ochotny sa testovat,aj ked mne to nevadi.tak radsej asi moznost dnu mat rusko.respirator je des ;)
@blavacka321 poprosím potvrdiť účasť ak prídete v utorok na krúžok do CVČ 🤗 dakujem
@kennuliatko prideme s Elkou,jasne
@kennuliatko dobrý večer môžem sa opýtať čo všetko sa tam robi
@kennuliatko mohla by som prísť zo synom ak máte ešte voľné miesto mali ide mať 2 roky rad by sa pohral tu v okolí nemáme sa skim
@malycka dobrý deň, je to rozdelené na tri časti
1.časť 20-30 min básnicky, pesničky, tancovanie, pohyb...
2.časť 10-20 min prestávka na pitie a jedenie a spoločná aktivita
3.časť 15-30 min voľne hranie
Je na vás do kedy budete. Treba si vždy rezervovať miesto, lebo býva plno...
Vstupné 1€
@malycka môžte prísť treba si rezervovať miesto 🤗, je to taká príprava na škôlku 😉

@putyna ďakujem Len ja nie som z LM aké obchody sa tam ešte nachádzajú a netreba sa tam objednať?