Hľadám kamarátku v Liptovskom Mikuláši
Touto cestou hladam nejaku blizku dusu na vychadzky s detmi, spolocne vylety alebo aj len kavickovanie bez deti (treba obcas vypnut vsak) som nova v tomto meste a uz druhy rok bez blizkych je mi to uz naozaj velmi smutno. Prosim piste vekovo je mi to uplne jedno.
@kennuliatko radi prídeme
@malycka stačí , že mi takto napíšete a ja si vás poznaním do počtu. Dakujem
@kennuliatko dobrý deň radi prídeme kde a okolkej ďakujem
@malycka utorok o 10:00 v CVČ na nábreží
@kennuliatko poriadku prídeme treba niečo aj priniesť zo sebou
@malycka seba 🤗 papuče, a len ,aby ste mali potom vodu a čo prehryznúť cez prestávku, cvičia aj mamičky 😉
@kennuliatko ďakujem prídeme pekný zvyšok dna
@katkakatkah ...ahooj🙂🙂to máš potom podobné prianie ako ja...nájsť si kamošky🙂som na tom podobne ako ty. Privydala som sa do LM, už som tu druhý rok, ale tiež kamarátov a zvyšnú rodinu mám v TN.🙂
@noatak aj my sme z Petra, pozývame na krúžok pre Mamičky s deťmi do 3 rokov, býva na obecnom úrade, vo vyveske pri zastávke je rozpis stretnutí, najbližšie bude v pondelok 30.8. O 10:00 Môžte sa k nám pridať 🤗 alebo sa môžme stretnúť niekde von 😉
Ahojte, je tu nejaká mamička z LM, ktorá ma malé bábo a chcela by mať pri kočíkovaní občas spoločnosť? Mám cca 4 mesačného chlapčeka, ale vôbec nemám kamarátku s maličkým dieťatkom, všetky moje kamošky už majú veľké deti 😀
@kennuliatko ahoj prosim byvaju este tie stretnutia?
@noatak v rámci momentálnej pandemickej situácie sa nestretávame vrámci krúžku, iba von na prechádzkach, ak sa otvoria takéto činnosti a hlavne obecný úrad sprístupní pre verejnosť. Potom Vás môžem informovať😉
Takze ziadna na kocikovanie?😂
@kennuliatko ahoj, aj mňa môžeš informovať ak budú nejaké stretnutia ci už na obecnom úrade v Petre alebo v LM. Bývam v susednej dedine kde sme sa presťahovali z mesta a moc ludi tu nepoznám...
@katrin1005 jasné dám vedieť…
@katrin1005 najbližšie budeme mať krúžok utorok 11.1 o 10:00 v CVČ v LM,
@kennuliatko aj poobede sa dá prísť?
@katrin1005 Krúžok pre mamičky s deťmi býva v utorok o 10:00 -11:30 hod, na krúžku sa deti učia básnicky, pohybové hry … prvých cca 20-25 min je učiaca časť ( čiže básnicky, cvičenie…) potom je prestávka ( desiata), 10-15 min spoločná aktivita, a potom voľné hranie… je to predpríprava na škôlku, krúžok býva 1x v týždni a iba v tento čas je vhodný pre deti 1-3 r.
Na krúžok sa treba vždy prihlásiť, mame obmedzenú kapacitu, kontakt 0918384307
@noatak pozývame na krúžok do CVČ v LM vždy v utorok o 10:00., treba vždy potvrdiť účasť( sms) na telefónnom čísle 0918384307
@nikolka28 Nikolka ahoj, este plati hladanie kamosky na kafe? Tiez hladaam 🙂 LM budem rada ak sa ozveš 🙂
@omy omy ahoj a si z LM? Dom tu tiez novacik a tiez by som rada nasla kamosku na kafe 🙂
Ahojte baby, hladam kamosku na kafe, prechadzku, pokec... Nábrežie LM budem rada za každú správu 🙂
@omy ahoj,tiež som z LM. Mam 32 a bez dieťaťa. Tiež by som rada nasla nejakú kamaratku. Ak budeš chcieť,kľudne sa ozvi

@kennuliatko dobrý deň kde si môžeme rezervovať miesto radi prídeme