Kam s trojročnou v auguste, keď je zavretá škôlka?
Poradte prosim kam s 3 ročnou v auguste ? Vsetky školky co volam atd maju v auguste zatvorene..nechapem....v meste z ktoreho pochadzam sa školky striedaju a tu si všetky zatvoria a hotovo....
@sarita510 neviem z ktoreho mesta si, ale napr. V Prešove tieto veci rieši Mestský úrad. Niektoré škôlky musia byť otvorené.
Ak už chodí do škôlky tak vezmi ocr 14 dní môžeš
U nás je vždy niekde zberné ale posledný augustový týždeň sú už vsetke zatvorené
sukromne skolky si neskusala? viem, je to palka, ale tak mozno tyzden keby si potrebovala vykryt tak sa da...
@sarita510 mala by byť nejaká otvorená.A, keď nie tak súkromnú a ocr máš na to nárok tak to vyuzi
To by aj mna zaujímalo. Navyse autista, cize zberna školka, ony rodič, tábor nezoberie. Prarodičov nemáme. A normálne pracujeme, nesedime doma na dávkach.
To by aj mna zaujímalo. Navyse autista, cize zberna školka, ony rodič, tábor nezoberie. Prarodičov nemáme. A normálne pracujeme, nesedime doma na dávkach.
@sfet kľudne môžeš mať ocr 14 dní aj keď je zberna škôlka
@sfet kľudne môžeš mať ocr 14 dní aj keď je zberna škôlka
@parvinka0001 doktorka mi ju nechce dat
Autizmus je celoživotna choroba a celý život OCR mat nemozem, jej odpoveď.
@sfet ale keď chodí do škôlky tak dr stou ocr nemá nič .vytlac si papier na stránke sociálnej ho nájdeš a dáš potvrdiť v školke že bude zatvorena
@sfet je to očr, ktorá ide mimo lekára. Potvrdí ti ju škôlka. Samozrejme tá, do ktorej je dieťa zapísané a bude zatvorená. Manžel mal takto OČR teraz 8.5., keď boli zatvorené školy. A áno, nemôžeš mať celý život OČR, ale keď je to ťažší stav, môžeš mať predĺžený rodičák a potom opatrovateľský.
@sarita510 zberna skolka, sukromna, stari rodicia, striedanie po tyzdni s inymi mamickami, studentka... 2 tyzdne narok na OCR a 2 tyzdne sa musis zariadit
Tak ako to rieši xy mamičiek pred tebou, musíš niečo vyriešiť... rodina, škôlka zberná, očr, dovolenka, kamarátky, iný rodičia, opatrovateľka...
@sfet je to očr, ktorá ide mimo lekára. Potvrdí ti ju škôlka. Samozrejme tá, do ktorej je dieťa zapísané a bude zatvorená. Manžel mal takto OČR teraz 8.5., keď boli zatvorené školy. A áno, nemôžeš mať celý život OČR, ale keď je to ťažší stav, môžeš mať predĺžený rodičák a potom opatrovateľský.
@anonym_c1b673 syn má už 7 rokov, opatrovatelsky mám tiez, ale na uzivenie to nie je. S je to takmer všetkonna terapie a cesty tam. Musím aj pracovat. Tie letné prázdniny sú vždy peklo.

U nás škôlka nie je otvorená vôbec, takže riešim celé 2 mesiace. Skús sa dohodnúť s 2-3 rodičmi a prestriedat sa po týždni.