Nuz, ja kebyze mam citlivu plet, tak dopredu sa pytam, ze co pouziva (ak to nema uvedene), myslim znacky.. ved aj od toho sa asi vyvija cena licenia.. normalna vec
A ked nemam overene, neidem do toho
Nuz budes vediet nabuduce
Este raz,nejde ani tak o znacku,ako ona ma vediet ako ti plet zareaguje?
@petulda333 tak potom načo sú vizážistky to si ich nemusí potom nikto platiť každý sa nalíči sám a je vymalované. Každá vizážistka samozrejme má vedieť aké produkty sú na čo a nie to len tak cápať na pleť bez rozmyslu a za druhé keď sa idem dať " profesionalke" nalíčiť očakávam že bude všetko v poriadku snáď nepojdete k vizážistke s tým že idem sa dať nalíčiť aj keď viem že na druhý deň budem vyzerať hrozne to nedáva logiku. Má mať kvalitnú kozmetiku nie takú čo si človek kúpi za pár drobných v drogérii pokiaľ si za líčenie pýta vyššie ceny má používať adekvátnu kozmetiku a čo sa týka štetcov nelíčiť s nimi za deň 3 nevesty lebo potom to dopadá takto. Lebo však spravím si kurz a je vybavené už som vizážistka
Taketo vyhadzanie sa je vysoko individualne a len u maleho percenta
Nalicit sa idem, lebo ja sa neviem tak pekne/ profesionalne.. ako zareaguje plet, to nikdy nevies, ak das na nu nieco nove.. roznako sa ti to moze aj doma stat, ked si kupis inynez zvycajne pouzivas krem, make up, puder, ..
@anonym_79792b aka fotka z netu? Čo Vám už všetkým hrabe na hlavy? Fotka je fotená na druhý deň
@anonym_autor tak daj viac fotiek 🙂
Ja by som rada videla komunikáciu s kozmetičkou a ako na to reagovala, keď vraj drzo... lebo to je niečo čo považujem za neprofesionálne a nie to, že žiaľ si sa vyhádzala, to je netypická reakcia, ktorá sa nedá odhadnúť dopredu na základe typu pleti... aj keď za mňa toto rozhodne nevyzerá ako niečo čo sa spraví cez noc zo zlej kozmetiky, ale skôr ako AI vygenerovaný obrázok
@petulda333 tak potom načo sú vizážistky to si ich nemusí potom nikto platiť každý sa nalíči sám a je vymalované. Každá vizážistka samozrejme má vedieť aké produkty sú na čo a nie to len tak cápať na pleť bez rozmyslu a za druhé keď sa idem dať " profesionalke" nalíčiť očakávam že bude všetko v poriadku snáď nepojdete k vizážistke s tým že idem sa dať nalíčiť aj keď viem že na druhý deň budem vyzerať hrozne to nedáva logiku. Má mať kvalitnú kozmetiku nie takú čo si človek kúpi za pár drobných v drogérii pokiaľ si za líčenie pýta vyššie ceny má používať adekvátnu kozmetiku a čo sa týka štetcov nelíčiť s nimi za deň 3 nevesty lebo potom to dopadá takto. Lebo však spravím si kurz a je vybavené už som vizážistka
@anonym_autor netrep prosim ta. Moj manzel chodi k lekarke a vyskusa aj xy kremom kym mu nejaky sadne. A nevyhadze sa. A to je dr. Ona je vizazistka! Moze vediet ak mas na nejaku zlozku alergiu ale ,ze sa vyhadzes je mozno hop alebo trop
@anonym_autor netrep prosim ta. Moj manzel chodi k lekarke a vyskusa aj xy kremom kym mu nejaky sadne. A nevyhadze sa. A to je dr. Ona je vizazistka! Moze vediet ak mas na nejaku zlozku alergiu ale ,ze sa vyhadzes je mozno hop alebo trop
@anonym_6b02f6 tvoj tatko trepe
Tak sa rozprávaj doma s manželom a nie somnou ty odborníčka . Naštuduj si a potom mi tu píš blbosti
Ja by som rada videla komunikáciu s kozmetičkou a ako na to reagovala, keď vraj drzo... lebo to je niečo čo považujem za neprofesionálne a nie to, že žiaľ si sa vyhádzala, to je netypická reakcia, ktorá sa nedá odhadnúť dopredu na základe typu pleti... aj keď za mňa toto rozhodne nevyzerá ako niečo čo sa spraví cez noc zo zlej kozmetiky, ale skôr ako AI vygenerovaný obrázok
@anonym_6b02f6 vy ste celá AI aká ste
@anonym_autor tak daj viac fotiek 🙂
@anonym_79792b nemam ti zadok odfotiť ešte?
@anonym_autor skús len pre srandu 🤣🤣🤣🤣
len som do gemini napísala nech mi vytvorí červené vyrážky a presné ohraničenie tváre a máme výsledok podobný tvojmu a dajme tomu, že som sa včera fotila pre zmenu ja
@anonym_c1a97b vy ste všetci zmagorený z celej umelej inteligencie vy už ani neviete čo je realita. Sa pozri na bradu ty mudrlantka. Odfotiť sa neodvážiš preto si to radšej zadala do Gemini 🤷♀️
@anonym_autor skús len pre srandu 🤣🤣🤣🤣
@miselka257 ty si sranda celá aká si moja
@anonym_c1a97b vy ste všetci zmagorený z celej umelej inteligencie vy už ani neviete čo je realita. Sa pozri na bradu ty mudrlantka. Odfotiť sa neodvážiš preto si to radšej zadala do Gemini 🤷♀️
@anonym_autor čo má byť na brade?
Pozri obraz o tebe sme si urobili. Toto za mna nieje dovod na zlu reklamu. Ak bola drza,daj bud dokaz alebo to nespominaj. Inak to posudit nebieme
no ja si myslim, ze dobre ze to uviedla tu kde chodi vela zien. Zeny si porobia kadejake kurzy, nakupia produkty u cinanov a potom sa tvaria ako profi kozmeticky, blocky pomaly nedava ziadna
@anonym_4d5456 dobre by to bolo, ak by to bola pravda a dala to pod svojim menom, rovno s opisom problému… takto vie poškodiť niekomu meno ako anonym lebo konkurencia, lebo závisť, lebo nahnevaná byvalka, lebo hocičo… recenzia patrí na stránku poskytovateľa služieb, pod vlastným menom a tak, aby sa vedel vyjadriť aj on ideálne, takto to pôsobí maximálne nedôveryhodne... na druhú stranu, klikla som si na profil spomínanej MUA, prácu má peknú, takže aj keď autorka nechcela, spravila jej reklamu, pozrie si ju určite viac ľudí…ako reštika sme bojovali s vymyslenými recenziami od všelijakých nových profilov, stal za tým jeden jediný človek… tento obrázok som spravila teraz, vyrážky vyzerajú úplne rovnako…
Pozri obraz o tebe sme si urobili. Toto za mna nieje dovod na zlu reklamu. Ak bola drza,daj bud dokaz alebo to nespominaj. Inak to posudit nebieme
@petulda333 mne to úplne jedno aký obraz ste si urobili ja mám čisté svedomie Dovidenia
@anonym_963a89 a prečo nemôžem? Ja len upozorňujem aby aj ostatné nenaleteli tak ako ja. Samozrejme recenziu som dala. Po líčeni som jej písala správu v akom stave mám pleť ale iba sa vyhovárala
@anonym_autor pozri ženy majú rôzne pohľady…
Mne volá raz odporúčaná “nechtarka”ktorá mala všetky nástroje špinavé ako hnoj…ona sama mala mastné vlasy v drdole, ruky mala špinavé,popri tom sa stále škrabala cez tričko, na bruchu lebo mi povedala mimochodom, že tam ma obrovský vred….
No akože koniec… ma kopu spokojných zákazníciek…takže niektoré sa aj špinavými strácali dajú nalíčiť a neviním to ….
@anonym_4d5456 dobre by to bolo, ak by to bola pravda a dala to pod svojim menom, rovno s opisom problému… takto vie poškodiť niekomu meno ako anonym lebo konkurencia, lebo závisť, lebo nahnevaná byvalka, lebo hocičo… recenzia patrí na stránku poskytovateľa služieb, pod vlastným menom a tak, aby sa vedel vyjadriť aj on ideálne, takto to pôsobí maximálne nedôveryhodne... na druhú stranu, klikla som si na profil spomínanej MUA, prácu má peknú, takže aj keď autorka nechcela, spravila jej reklamu, pozrie si ju určite viac ľudí…ako reštika sme bojovali s vymyslenými recenziami od všelijakých nových profilov, stal za tým jeden jediný človek… tento obrázok som spravila teraz, vyrážky vyzerajú úplne rovnako…
@anonym_6b02f6 Všimli ste si čo tu na modrom koníku vypisujú ľudia pod príspevky? Naozaj ľudia spamätajte sa. To je jedno aký príspevok tu s vami človek zdieľa aj tak je vždy klamár a podvodník. Vaše komentáre niektorych je zle aj za vás ako môžete sami so sebou žiť. A toľko odborníkov čo sa tu nájde to je až neuveriteľné, musím sa vážne smiať
@anonym_autor tvoja odpoved len svedčí o tom, co z cloveka si 🙂 spinis tu meno , vymýšľas si, fotky mas z netu... keby to bola pravda, mala by si XY fotiek. Nepotrebujem vidieť tvoje oči, nos. To by si len musela mat tie fotky, všakže?
Vies o tom ,že za toto ohováranie môžeš mať problemi ,
@anonym_autor tvoja odpoved len svedčí o tom, co z cloveka si 🙂 spinis tu meno , vymýšľas si, fotky mas z netu... keby to bola pravda, mala by si XY fotiek. Nepotrebujem vidieť tvoje oči, nos. To by si len musela mat tie fotky, všakže?
@anonym_79792b a ty si kto, že mi budeš diktovať aké fotky mám pridať k tvojej spokojnosti? Ak sa nemáš s kým pohadať a si frustrovaná navštív odorníka. Čo si ty detektív?
Vies o tom ,že za toto ohováranie môžeš mať problemi ,
@minenkaa neviem lebo neklamem a neohováram napísala som iba svoju skúsenosť to je všetko
@minenkaa neviem lebo neklamem a neohováram napísala som iba svoju skúsenosť to je všetko
@anonym_autor kopec zien na koniku ma presne take kurzy a asi sa citia dotknute ze clovek si dovoli byt nespokojny 🙂
@anonym_autor kopec zien na koniku ma presne take kurzy a asi sa citia dotknute ze clovek si dovoli byt nespokojny 🙂
@anonym_4d5456 presne tak. Ja som chcela iba upozorniý akú som ja mala skúsenosť. To či sa k nej pôjdete dať nalíčiť alebo nie to ja neovplyvním
@anonym_4d5456 presne tak. Ja som chcela iba upozorniý akú som ja mala skúsenosť. To či sa k nej pôjdete dať nalíčiť alebo nie to ja neovplyvním
@anonym_autor tu skusenost si mala napisat pod jej profil,nie tu. Toto je len ohovaranie a bez dokazov
@anonym_79792b a ty si kto, že mi budeš diktovať aké fotky mám pridať k tvojej spokojnosti? Ak sa nemáš s kým pohadať a si frustrovaná navštív odorníka. Čo si ty detektív?
@anonym_autor nie, ale nie som slepá a vidím,ze ide o fotku stiahnuté z netu. A to, ze si ofenzivna len vidieť o akú klamarku ide. Vyt majetlkou toho salóna, velmi rýchlo zistím kto si, ze takto klameš.
@anonym_autor ja myslím, že aj takýto príspevok je v poriadku. Ak niekto nemá v poriadku hygienu a dotýka sa vašej tváre je to nepríjemné. Lenže sú podnikatelia, čo sa osopia na zákazníkov pri reklamácii. Mala som takú nadriadenú a odišla som z dôvodu, ako hnusne sa správala k zákazníkovi. Šlo jej len o peniaze, spokojnosť zákazníkov: 0 bodov. Okradla zamestnancov aj vlastné deti.

Este raz,nejde ani tak o znacku,ako ona ma vediet ako ti plet zareaguje?