icon

Oplatí sa navštíviť Lumina Verse v Liptovskom Mikuláši?

27. júl 2026

Poradite, ti, co ste uz boli v Lumine Verse v LM, oplati sa navstivit? Mame 10 a 13r pubertiakov. Alebo mate tip na nieco ine v LM? Dakujem.

anonym_1d667f
•
28. júl 2026

Za mňa je to také že stačí vidieť raz, vstupné predražené, vnútro síce zaujímavé ale podľa mňa to nestojí za tie peniaze.

Skús pozrieť - Galéria ilúzia LM, Skanzen Pribylina, Slovenské múzeum ochrany prírody a jaskyniarstva, Havránok.

anonym_d4fff1
•
28. júl 2026

klasika jaskyne, pavcina lehota bobova draha

anonym_d4fff1
•
28. júl 2026

z lahsich turistik kvacianska alebo prosiecka dolina

rooskoliv
•
28. júl 2026

Route 66

rachel36a
•
28. júl 2026

Nám sa veľmi páčilo...boli sme v zime cca 2 hodiny...na Liptove je toho toľko, že kludne spojte s turistikou, kúpaním, inými atrakciami

autor
•
28. júl 2026
@anonym_1d667f

Za mňa je to také že stačí vidieť raz, vstupné predražené, vnútro síce zaujímavé ale podľa mňa to nestojí za tie peniaze.

Skús pozrieť - Galéria ilúzia LM, Skanzen Pribylina, Slovenské múzeum ochrany prírody a jaskyniarstva, Havránok.

@anonym_1d667f okrem havranek sme boli vsade. Chodime na liptov casto. 🩷

autor
•
28. júl 2026
@anonym_d4fff1

z lahsich turistik kvacianska alebo prosiecka dolina

@anonym_d4fff1 mame pochodene🩷

autor
•
28. júl 2026
@anonym_d4fff1

klasika jaskyne, pavcina lehota bobova draha

@anonym_d4fff1 uz sme boli🩷

anonym_1d667f
•
28. júl 2026

Ešte ma napadá - Ranč (ZOO) Kráľová Lehota, majú tam veľa zvierat a reštiku, program kľudne na 2 hodiny a vstupné je zdarma.
Ak bude teplo tak super je Kaďa v Liptovskom Jáne.

autor
•
28. júl 2026
@anonym_1d667f

Ešte ma napadá - Ranč (ZOO) Kráľová Lehota, majú tam veľa zvierat a reštiku, program kľudne na 2 hodiny a vstupné je zdarma.

@anonym_1d667f dakujem🥰

danta22
•
30. júl 2026
@anonym_1d667f

@anonym_autor
@anonym_1d667f uz nie je cely areal zadarmo. Jedna cast kde je vacsina zvierat sa plati vstupne 5€/osoba..

lusa18
•
30. júl 2026

@anonym_autor teraz otvorili v L.Anne Woodlandiu napríklad